Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Strøkent på fotballbanene våre

Publisert 23.04.2018 kl.8.46

I helgen ble det ryddet på Niffen, Hallager og Hundejordet. Som vanlig var det stort oppmøte når fotballgruppa innkaller til dugnad.

Strøkent på fotballbanene våre

Lørdag var det duket for den store vårdugnaden i klubben for å få istand de flotte fotballanleggene våre. NIF-foreldrene er flinke til å møte opp, og stilte både manns-, kvinne- og ikke minst ungdomssterke opp med raker, koster, spader og oppbrettete ermer. Nærmere 200 foreldre og ungdommer fra J01/02, J03, J04, G06, G04, G03, G02 og Junior gutter stilte opp. Vi takker alle for strålende innsats - noe som gjorde at hele dugnaden var over på under to timer.  

Gummiknottene resirkuleres tilbake til banene igjen

I tillegg til å samle søppel, rake løv og reparasjon av målene, besto dugnadsoppgavene av få samlet sammen alt granulatet (gummiknottene) etter snømåkingen gjennom vintersesongen. Tilsammen ble det fyllt opp 20 sekker med granulat på Niffen og på Hallager. I ukene som kommer blir alle gummiknottene tromlet og resirkulert, slik at knottene kommer tilbake på banene igjen. Innsatsen på dugnaden bidrar til å skåne miljøet. 

fullsizeoutput_338a.
Vinteren har vært streng i år, men det sto ikke på innsatsen for å forsøke å ryddet mest mulig av gummigranulaten på de store isbergene som fortsatt befinner seg på sidelinja.

fullsizeoutput_3399.  
Iherdig arbeidsgjeng.

fullsizeoutput_3392.
Jentene fra 03 serverte kaffe og stekte vafler.

fullsizeoutput_338d.
Noen av nettene var så ødelagt at de måtte byttes.

fullsizeoutput_338f.
God stemning på Niffen!


Nok å gjøre på Hallager!

Det var altså mye som måtte tas tak i for å få det fint til sesongen virkelig kommer i gang. Nå er det hyggelig å kunne ønske spillere, dommere og supportere velkommen til pene baner.

Tusen takk til alle som har bidratt!