Sist oppdatert 07.03.2018 kl.17.30

Her finner du nyttig informasjon om gruppa, treningstider, medlemskap, lisens, konkurransereglement og kontaktinfo.

Om Nordstrand Triathlongruppe
Gruppa består av aktive mennesker i alle aldre som jevnlig trener sammen. Vi er på nivå fra nybegynnere, om mosjonister, til de som hevder seg i Norgescupen. Vi kjører alt fra korte sprintdistanser til full Ironman. Vårt nedslagsfelt er Oslo Øst (Nordstrand, Ekeberg, Bækkelaget, Lambertseter, Holmlia, Abilsø, Bøler, Manglerud og Hellerud). Klubben/gruppen har tradisjoner tilbake til 1989 og er et av Norges eldste triathlon-miljø. Opp igjennom historien har vi tatt flere seire i både Norgesmesterskap og Norgescup.

Treningstider
Treningstidene varierer, ta kontakt med oss for tilgang i lukket Facebook-gruppe for nærmer informasjon.

Bli medlem
Alle må betale medlemskontingent og treningsavgift til klubben. Kostnaden er p.t kr 500 pr år for medlemskap og kr 250 i treningsavgift. Innmelding gjøres via knappen "Bli medlem" øverst på hjemmesiden, og administreres videre vi knappen "Medlem". I tillegg må det løses lisens. Utmelding gjøres til [email protected].

Lisens
For å kjøre triathlonkonkurranser approbert av Norges Triathlonforbund, kreves lisens. Det kan løses engangslisens for hvert stevne eller helårslisens for alle stevner man deltar på gjennom sesongen. Dette er også en forsikring. Dersom man skal delta i Norgesmesterskapet eller Triathlonserien (Norgescup) kreves helårslisens. Med denne helårslisensen følger også en meget gunstig treningsforsikring som også dekker ulykker ved individuell trening. Du finner ytterligere info på triathlon.no/lisens. Ta kontakt med oss dersom du ikke allerede har tilgang til din lisens vi din profil på Min Idrett.

Konkurransereglement
Her finner du konkurransereglement for konkurranser på Norges Triathlonforbunds terminliste. Se triathlon.no/ntf-konkurranseregler.

Thomas Larsen (leder)
e-post: [email protected]
mobil: 45883161

Dersom du ønsker å bli med i et hyggelig treningsmiljø, ta kontakt!

"Nordstrand IF, Triathlon"