Nordstrand IF søker trenere

Sist oppdatert 11.11.2021 kl.14.53

Vi tilbyr en spennende og tradisjonsrik klubb, et godt trenermiljø, en sunn økonomi og store utviklingsmuligheter

Nordstrand IF er en klubb med ca 2000 medlemmer og som er i vekst. Vi er i sterk posisjon som klubb, en posisjon som vi kan være stolte av og som vi skal ta vare på gjennom videreføring og kontinuitet i det fantastiske arbeidet som legges ned av frivillige og tillitsvalgte.

Nordstrand Fotball søker trenere til vårt Damelag i 3. div, Jenter 19-2 og Jenter 2009

Vi har en veldig fin gjeng med motiverte spillere som gleder seg til neste sesong. Kan du være riktig trener for lagene?

Hvem er du?

• Du brenner for fotballen
  • Du har erfaring som trener
  • Det er positivt om du har erfaring som trener for jenter/kvinner
  • Du er en dyktig menneskebehandler
  • Du er trygg i deg selv og har gode lederegenskaper
  • Du er tydelig
  • Du er selvdreven og initiativrik
  • Du er interessert i å utvikle den enkelte spiller du har ansvaret for
  • Du liker å bygge lag

Hva kan vi tilby?

• En fantastisk fin gjeng med motiverte spillere
  • Et veldig godt miljø i og rundt lagene
  • Et sterkt fagmiljø på fotball i klubben generelt
  • Muligheter for kompetansepåfyll
  • Et av Oslos fineste og nyeste anlegg
  • Lønn etter avtale

Nordstrand Håndball søker trenere

på ulike årstrinn – som har lyst til å utvikle unge spillere, jobbe etter klubbens visjon, verdier og sportsplan. Du bør være faglig sterk, entusiastisk, en god pedagog og ha evne til å utvikle både deg selv og andre. Fair play, samhold, respekt og engasjement er verdier du setter høyt, og du har evne til å se håndballen i et større perspektiv. Du forstår at gode holdninger, idrettsglede og langsiktighet er viktige faktorer for fremtidig suksess, og trives med å være et forbilde for byens fineste ungdom.

Du vil få ansvaret for et alderstrinn, hvor vi ønsker at du skaper et godt treningsopplegg og spillerutvikling over tid. Du vil inngå i et sterkt trenernettverk hvor klubben vil legge til rette for personlig utvikling og sportslig suksess. Lønn etter avtale.

Nordstrand Ballidrett søker leder

Ballidretten i Nordstrand IF er vårt tilbud til de aller minste. En gang i uken kan 4-åringer komme på Niffen og trene. Treningen er selvsagt basert på lek, samarbeid og utfordringer tilpasset aldersgruppen. Gjennom leken ønsker vi å gi barnet idrettsglede og mestring av grunnleggende ferdigheter som koordinasjon, balanse, selvfølelse og trygghet med ball.

Vi søker deg som kan lede denne aktiviteten, da både på feltet med barna, men også administrere aktiviteten utenom treningene. Du har den rette bakgrunnen for en slik oppgave, og har muligens pedagogikk, trenerkurs for barneidrett og/eller annen relevant erfaring eller utdannelse.

Jobben som rekrutterings- og ballidrettsansvarlig i Nordstrand IF innebærer:

• Forberede og følge opp det sportslige opplegget
  • Administrere i Spond
  • Rekruttere barn gjennom kontakt med bydelens barnehager
  • Rekruttere, skolere og lønne trenere (ungdomsspillere i egen klubb)
  • Forberede og gjennomføre foreldremøte; første møte med klubb
  • Være foreldrenes kontaktperson
  • Overlevere kull fra ballidrett til håndball/fotball, i samarbeid med trenerveilederne i klubben

Stillingen utgjør ca. 5 timers arbeid pr uke. Lønn etter avtale. Vi kaller inn til intervju fortløpende, oppstart kan påberegnes fra 01.01.22.

Dersom du er interessert i å finne ut mer om stillingene, ta kontakt med Sportssjef Anna Collett på 98 29 52 20.
For å søke på stillingene, send CV og søknad til [email protected].

Vi tar inn aktuelle kandidater til intervju fortløpende.

Vi håper å høre fra deg!