Publisert 18.05.2021 kl.15.35

Nordstrand Håndball ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen til klubben og håndballgruppen.

Nordstrand IF ble stiftet i 1891 og har ca. 2000 medlemmer, og er blant de største både i Oslo og Norge. Nordstrand IF Håndball er en del av Nordstrand Idrettsforening, og har ca 630 aktive spillere i alderen 6 år til senior. Nordstrand Håndball er en breddeklubb, og vårt hovedmål er “Flest mulig, lengst mulig, best mulig”. Vi er presentert med lag i de fleste årganger, og ønsker du å vite mer om en enkelt årgang finner du informasjon om dette via den grønne knappen "Finn mitt lag" øverst på siden.

Vil du melde deg inn eller ut:
> Innmelding: https://club.spond.com/landing/signup/nif
> Utmelding: fullt navn og fødselsdato til [email protected]

Din treningsgruppe i Spond
Last ned og åpne Spond på din mobil el.l. Der kan du melde deg direkte inn i det aktuelle lagets Spond-gruppe og en administrator vil da akseptere medlemskapet ditt. Man kan være medlem av en gruppe i 1 måned før man også må melde seg inn i klubben.
Her finner du håndballens gruppekoder (app kan også lastes ned her)

Personvern
Vi tar personvern på alvor. Les mer om det i vår personvernerklæring
Våre lover følger idrettens regelverk

Nyttige lenker:
Klubbendring: Administreres via Min idrett
Lisens og forsikring

Ønsker du å bli støttemedlem, for eksempel for å bruke treningsstudio, ta kontakt med Rune Svendsen. Ønsker du å melde deg på et lag ta kontakt med laget direkte. For kontaktinformasjon, se lagskontaktene.