Sist oppdatert 21.05.2021 kl.14.28

Nordstrand Fotball ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen til klubben og fotballgruppen.

Nordstrand IF ble stiftet i 1891 og har ca. 2000 medlemmer, og er blant de største både i Oslo og Norge. Nordstrand IF Fotball er en del av Nordstrand Idrettsforening, og teller ca 950 aktive spillere i alderen 4-70 år. Vår visjon er “Flest mulig, lengst mulig, best mulig”.

Vil du melde deg inn eller ut:
> Innmelding: https://club.spond.com/landing/signup/nif
> Utmelding: fullt navn og fødselsdato til [email protected]

Din treningsgruppe i Spond
Last ned og åpne Spond på din mobil el.l. Der kan du melde deg direkte inn i det aktuelle lagets Spond-gruppe og en administrator vil da akseptere medlemskapet ditt. Man kan være medlem av en gruppe i 1 måned før man også må melde seg inn i klubben.
Her finner du fotballens gruppekoder (app kan også lastes ned her)

Personvern
Vi tar personvern på alvor. Les mer om det i vår personvernerklæring
Våre lover følger idrettens regelverk

Skjemabank: fotball.no/skjemaer

Som medlem får du:

• Sportslig tilrettelagt tilbud fra 5 år og oppover
  • Sportssjef og trenerkoordinator (jenter og gutter)
  • 1 cup per lag (ikke Norway cup)
  • Baller og utstyr
  • Forsikring
  • Seriespill
  • Trening hele året - vinteråpne baner med undervarme
  • Betalt hovedtrener for alle årganger på 11'er
  • Trenerkurs for trenere 5’er, 7’er, 9'er og 11’er
  • Klubbdommerkurs for alle 12 åringer
  • Betalte dommere
  • Administrasjon/Regnskap/Revisjon
  • Årgangscup
  • Skiltsalg, 50% fortjeneste direkte til laget
  • Gleden av å spille på lag med andre..!

Ønsker du å bli støttemedlem, for eksempel for å bruke treningsstudio, ta kontakt med Rune Svendsen. Ønsker du å melde deg på et lag ta kontakt med laget direkte. For kontaktinformasjon, se lagskontaktene.

Anlegg tilgjengelig for medlemmer av Fotballgruppen:

Niffen:
• Storekunsten (fullverdig 11’er – også kalt ”gamle kunsten”)
• Lillekunsten* (fullverdig 9’er og tre 7’er baner).

Hallager’n:
• 1 fullverdig 11’er eller to 7’er kunstgressbane

Hundejordet:
• 2 stk 7’er eller 4 stk 5’er baner. Denne ligger bak den store kunstgressbanen på Hallager. Det er skiltet frem til banen.

Banekapasiteten er veldig god, og alle trener og spiller på kunstgressbaner. Dette er vi stolte av!

Gjeldende satser og regler for trenings- og medlemsavgift finner du i undermenyen "Treningsavgiften".

Dugnad og kommuniksjon

Foreldreinnsats og dugnad
Foreldregruppen jobber tett sammen med resten av støtteapparatet, og alle medlemmer (evt. foresatte for yngre medlemmer) vil bli innkalt til dugnad når det er behov for det. Vi er helt avhengig av foreldreinnsats for å kunne opprettholde et godt og bredt tilbud til alle spillerne og få gjennomført nødvendig vedlikehold av anleggene våre. Dugnad er i tillegg en kjempefin mulighet for sosial omgang blant foreldre og barn på årgangen.

Kommunikasjon
Nordstrand Fotball jobber aktivt for å bidra til at all kommunikasjon skal gå via hjemmesidene. Styre og administrasjon vil primært legge ut informasjon her og ansvarlige på den enkelte årgang legger ut relevant informasjon på årgangens hjemmeside. Vi ønsker å minimere bruken av e-post, og det er derfor viktig at den enkelte spiller/foresatte kontinuerlig sjekker hjemmesidene for å holde seg oppdatert.

Vi ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen, og vi gleder oss til å ha dere med på laget!