Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Trenger du dommer?

Sist oppdatert 22.02.2024 kl.13.43

Trenger du dommer til kamp, eller ønsker du å komme i kontakt med dommerne i Nordstrand IF?

Etter beste evne forsøker vi å ta ansvar for å sette opp klubbdommere i seriespillet for hjemmekamper i NIF for 5’er, 7’er og 9’er fotballen, og ellers hjelpe til med treningskamper på alle nivåer. Dommergruppen er under utvikling og har begrenset kapasitet, men vi forsøker alltid å hjelpe.

Ta kontakt på [email protected] for å høre om vi har kapasitet. Avtaler om dommeroppsett i serien gjøres i god tid på forhånd mellom lagledere og dommeransvarlig. Normalt avtaler vi for hele vår- og/eller høstsesongen for ett eller flere lag. Husk å legge ved kamplisten. Blir det endringer i kampoppsettet må dommer umiddelbart få beskjed.

Et annet alternativ er å forsøke Facebookgruppen – «Nordstrand IF – Dommergruppe» om man trenger dommer til en kamp. De fleste får sitt ønske innfridd, sjansen er større om man er ute i god tid. Siste utvei er å ringe en venn eller dømme selv, eventuelt dømme fra sidelinjen. Det fins en endeløs rekke eksempler på at man ser mye bedre enn dommeren når man står på sidelinjen!