Keeperforum

Sist oppdatert 25.08.2020 kl.16.52

Velkommen til klubbens keeperforum. Her vil du finne informasjon om øvelser og egne keepertreninger.

Hei

I sammenheng med den pågående COVID-19 pandemien og de gjeldende retningslinjene for håndballtrening, har vi i samarbeid med klubbens sportslige ledelse besluttet å utsette oppstart av felles keepertreninger inntil videre. Vi mener at risikoen for et smittetilfelle i en blandet gruppe som Keeperforum er og med påfølgende karantene for alle utøvere som har trent sammen er en unødvendig risiko å ta.

Som alternativ til felles keepertrening stiller vi oss tilgjengelig for å delta på lagenes egne treninger om ønskelig. Dette avtales direkte med Alex (909 61 586) eller Vegard (957 45 572)

Vi hadde i det lengste håpet at vi kunne møtes og trene sammen, men inntil videre mener vi at dette er den beste måten å bidra til å redusere smitte og bekjempe utbruddet.

Så snart forholdene tillater det, vil vi starte med felles treninger igjen.

Sportslig hilsen
Alex og Vegard

----

2019/2020: Vi har fått treningstid hver onsdag kl 19.00-21.00 i gymsalen på Nordseter Skole og treningen ledes av Alex Lyholt og Vegard Holm

Om NIF Keeperforum
Nordstrand Håndball ønsker å stimulere og motivere klubbens målvakter gjennom å tilby spesialiserte målvaktstreninger for gutter og jenter i alderen 11 til 18 år. Vi har egentlig ikke en nedre aldersgrense, så yngre spillere som står i mål av og til er også velkomne på treningene.

Trenerteamet i Keeperforum ønsker å bidra til å utvikle klubbens lag gjennom spesifikt fokus på målvaktene. I den sammenheng ser vi det som positivt om trenere for det enkelte lag ønsker å være til stede på keeperforum og/eller få besøk av KF-trenerteamet på sine treninger.

Vår ambisjon er at NIF Keeperforum skal være en arena hvor klubbens målvakter møtes og trener på spesifikke keeperøvelser. Vi ønsker å etablere en felles kultur og identitet blant keeperne våre – at vi blir en sammensveiset gjeng og har det moro.

Vi følger skolens kalender med hensyn til ferier (dvs at når skolen er stengt, har ikke vi trening)

SPOND-gruppe
For å kunne tilpasse treningen best mulig, ber vi alle målvakter som ønsker å delta om å registrere seg i vår SPOND-gruppe. Oppmøtet er frivillig men vi ønsker at alle melder fra om man kommer eller ikke på SPOND. Alex og Vegard kan også hjelpe til med å legge inn nye spillere, send oss en SMS eller epost med spillerens navn og mobilnummer, så ordner vi det :)

Nyttige linker