Keeperforum

Sist oppdatert 12.09.2018 kl.15.48

Velkommen til klubbens keeperforum. Her vil du finne informasjon om øvelser og egne keepertreninger.

NIF Keeperforum fortsetter med treninger også denne sesongen.

Vi har fått treningstid hver tirsdag kl 16.00-18.00 på Niffen.

I og med at vi har 2 hele timer å boltre oss på, kommer vi også til å dele øktene slik at de yngste og eldste målvakene starter hhv kl 16.00 og 17.00 og har trening i 60 minutter. (J2004 vil være utøverapparat for blant annet skuddtrening)

John Lara er ansatt av klubben som hovedtrener for Keeperforum og Vegard Holm vil etter beste evne hjelpe til.

John kommer til å lage en helheltlig plan for treningnene som henger tett sammen med hans utdanning som målvakttrener i regi av NHF og årshjulet til spillerne. Mye av dette vil fortløpende bli publisert på denne siden - så følg med her.

For å kunne tilpasse treningen best mulig, ber vi alle målvakter som ønsker å delta om å registrere seg i vår SPOND-gruppe. Oppmøtet er frivillig men vi ønsker at alle melder fra om man kommer eller ikke på SPOND. John og Vegard kan også hjelpe til med å legge inn nye spillere, send oss en SMS eller epost med spillerens navn og mobilnummer, så ordner vi det :)

OM NIF KEEPERFORUM
Nordstrand Håndball ønsker å stimulere og motivere klubbens målvakter gjennom å tilby spesialiserte målvaktstreninger for gutter og jenter i alderen 11 til 18 år. Vi har egentlig ikke en nedre aldersgrense, så yngre spillere som står i mål av og till er også velkomne på treningene.

Vår ambisjon er at NIF Keeperforum skal være en arena hvor klubbens målvakter møtes og trener på spesifikke keeperøvelser. Vi ønsker å etablere en felles kultur og identitet blant keeperne våre – at vi blir en sammensveiset gjeng og har det moro.

Trenerteamet i Keeperforum ønsker å bidra til å utvikle klubbens lag gjennom spesifikk fokus på målvaktene. I den sammenheng ser vi det som positivt om trenere for det enkelte lag ønsker å være til stede på keeperforum og/eller få besøk av KF-trenerteamet på sine treninger.

For øvrig følger vi skolens kalender med hensyn til ferier (dvs at når hallen er stengt, har ikke vi trening)

Her er en liten øvelse som kan brukes når som helst: https://vimeopro.com/user40342050/ukas-treningstips/video/128354580

Treningsprogram for målvaker som dere kan bruke hele året finner dere her

Vel møtt