Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Rullestol-håndball

Sist oppdatert 20.03.2024 kl.15.27

Nordstrand IF Parasport tilbyr håndball for personer med bevegelseshemming.

Rullestol-håndball er en morsom lagidrett som mange kan ha glede av. Treningene utfordrer kondisjon, styrke, tekniske ferdigheter og samspill.

Dette tilbudet retter seg spesielt for personer som har en fysisk funksjonsnedsettelse som gjør det utfordrende å delta i ordinære idrettsaktiviteter. Man trenger ikke å benytte rullestol i hverdagen for å delta, og det er heller ikke nødvendig med full fysisk funksjon i overkropp.

Treningene foregår på Nordstrand Arena som er universelt utformet med stort parkeringshus i kjeller, heis, brede automatisk dører og lave terskler. Driftsavdelingen på Nordstrand Arena vil fortløpende bistå med justeringer i anlegget ved behov for utbedringer. Nordstrand IF har 15 utlånsstoler som kan benyttes til trening og kamp og oppbevares rett ved hallflaten som det trenes på. Stolene er i ulike størrelser og det medfølger justerbare belter og stropper slik at det oppleves trygt og behagelig å trene.

For å delta på trening trengs det kun treningstøy - vi har spillstoler til utlån. Ta kontakt med hovedtrener, Helene Utgård på 94 03 44 54 før første trening.

Treningstider: Lørdager kl 11:30 - 13:00

Sted: 
Nordstrand Arena (Nordstrandhallen), Oberst Rodes vei 79, 1165 Oslo. Mange parkeringsplasser tilgjenglig i parkeringshus og rundt anlegget.

Aldersgrupper: Alle aldre er velkomne

Målgruppe: Personer med bevegelseshemming.

Hovedkontakt:
Hovedtrener og koordinator for rullestol-håndball
Helene Utgård, tlf 94 03 44 54
e-post: [email protected]