Politiattest

Sist oppdatert 02.11.2020 kl.13.19

Alle som har en rolle som lagleder/oppmann/administrativ leder og trener til barn under 18 år må levere politiattest.

Nordstrand IF er pålagt å hente inn politiattest på samtlige trenere og ledere i klubben som jobber/har verv med barn og ungdom. Politiattest skal den enkelte person søke om (se vedlagt skjema "Bekreftelse på formål for attesten" under), og så fremvise for klubb slik at vi kan notere at alt er i orden.

Straks dette er utført vil attesten gjelde så lenge du jobber/har verv for klubben.

Det er viktig at årgangsansvarlig sørger for at alle som har verv rundt laget mottar denne mailen. Før så alle som har mottatt mailen på en liste for gjeldende årgang, og send til [email protected]

> www.politiet.no/politiattest
> Bekreftelse på formål for attesten

Har du fremvist politiattest tidligere er det fint om du sender en mail til Anna, slik at hun kan sikre at du er notert.