Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Parasport Håndball

Sist oppdatert 23.08.2022 kl.14.20

Håndballgruppen består pr i dag av rundt 25 spillere i alderen 12 - 28 år som er aktivt med på treninger og kamper. Dette er både jenter og gutter med nedsatt funksjonsevne, og mange har en utviklingshemning.

Parasport Håndball

Vi deltar med to lag i Håndballforbundets TH-serie og spiller kamper i Oslo og omegn. I tillegg stiller vi lag på noen håndballcuper.

Treningen foregår i gruppe, og det legges stor vekt på å fungere som et lag både på trening og kamp. Utviklingen i gruppen har vært stor de siste årene, og ledes trygt av vår hovedtrener Anders Färje og hans team. Alle trenere er erfarne innen håndball og kvaliteten på treningen er veldig god.

Det at deltakerne kan motta beskjeder i gruppe er noe vi jobber aktivt med. En forutsetning for å være med på håndball er at deltakerne ikke trenger egen assistent ute på banen samt evner å ta imot enkle beskjeder i gruppe. Alle som er interesserte i å begynne med håndball er hjertelige velkomne til å komme å prøve, selv om det er midt i sesongen.

Trening: Torsdager 18.30-20.00

Bjørnholthallen, Bjørnholt skole, Slimeveien 15, 1275 Oslo
Alle aldersgrupper.

Innmelding
Innmelding i håndballgruppa gjøres ved å følge denne lenken: https://group.spond.com/EGCVD
For mer detaljert informasjon om innmelding, medlems- og treningsavgift følg denne lenken: https://nordstrand-if.no/parasport/medlemskap

Hovedtrener:
Hovedtrener: Anders Färje,
e-post: [email protected]
mobil: 915 43 655

Generelle henvendelser:
Christopher Knudsen, tlf 93 08 42 08
e-post: c[email protected]