Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Håndball

Sist oppdatert 20.03.2024 kl.14.29

Bli med på håndball - tilrettelagt for personer med utviklingshemming eller utviklingsforstyrrelser. Vi ønsker nye håndballspillere velkommen! Se video av aktiviteten og les praktisk informasjon under.

Håndball er en morsom lagidrett som veldig mange kan ha glede av. Treningene utfordrer og utvikler kondisjon, styrke, koordinasjon, samspill og tekniske ferdigheter. Det at man er en del av et lag krever at man må fungere i gruppe. Samtidig er det mange utøvere som har utviklet slike ferdigheter nettopp ved å være en del av håndballen.

Håndball for utviklingshemmede har egne seriespill som heter "Hjerteligaen" og egne turneringer. Der spilles det mot andre håndballklubber som også har utøvere med utviklingshemming. I tillegg deltar ofte håndballgruppa vår på "Landsturneringen" som arrangeres årlig forskjellige steder i landet.

For å delta på trening trengs det kun treningstøy og innesko. Ta gjerne kontakt med Christopher Knudsen på 93 08 42 08 før første trening. Alle kan prøve håndballtrening uforpliktende noen ganger før man melder seg inn i Nordstrand IF Parasport.

Treningstider: Torsdager kl 18.30-20.00 (følger Oslo-skolens ferier og helligdager).

Sted: Bjørnholthallen - Bjørnholt skole, Slimeveien 15, 1275 Oslo.

Aldersgrupper: Gruppen består i dag av utøvere i alderen 15 - 30 år. Samtidig er alle velkomne, uansett alder.

Målgruppe: Personer med utviklingshemming.

Innmelding
Innmelding i håndballgruppa gjøres ved å følge denne lenken: https://group.spond.com/EGCVD
For mer detaljert informasjon om innmelding, medlems- og treningsavgift følg denne lenken: https://nordstrand-if.no/parasport/medlemskap

Hovedkontakt:
Idrettskoordinator for Parasport
Christopher Knudsen, tlf 93 08 42 08
e-post: c[email protected]

Hovedtrener
Håndballtrener
Anders Färje, tlf 91 54 36 55
e-post: [email protected]