Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Stor aktivitet i Allsportgruppen

Sist oppdatert 04.02.2018 kl.0.01

Januar var en aktiv måned på flere arenaer for Nordstrand Allsportgruppe.

Stor aktivitet i Allsportgruppen

Storspill av Nordstrand Allsport Håndball
Søndag 21. januar sto Nordstrand Allsport som arrangør av serierunden og viste seg fra sin beste side i Bjørnholthallen. Fra foreldre i sekreteriatet, via lagledere og dommere til, det viktigste, nemlig lagene som storspilte denne runden.

Nordstrand1 spilte mot Kolbotn1 og Vestby. Begge tette kamper. Takket være godt keeperspill, kombinert med gode skyttere, ga vi begge lagene kamp helt til slutten. Nordstrand2 spilte mot Kolbotn3 og Ullensaker/Kisa. Også gode kamper, hvor vi vant den siste.

Nordstrand2 ligger nå på 4. plass i sin serie og Nordstrand1 på 5. plass i sin. 

Helt til topps
Tirsdag 30. var det tid for klatring på Oslo Klatresenter på Skullerud. Gruppen har her et samarbeid med Kolsås klatreklubb som stiller med instruktører. Geir Tangen er primusmotor, ta kontakt på tlf 41531622 hvis du vet om noen som vil være med. 

allsport-klatring_jan2018.
Onsdager er det Bowlingtrening
Allsport Bowling er en flott gruppe med både engasjerte utøvere og trenere, med plass til flere. Bowling er en fin sport for ungdom med nedsatt funksjonsevne. Banen kan tilpasses ved bruk av gjerder på sidene. Idag er det syv som spiller bowling og nå er det plass til fem til. Utøverne må være medlem av Nordstrand IF. 

Bowlingtrening finner sted hver onsdag fra 1. september til 30. april, på Veitvet Bowlingsenter. Treningen er kl.19.00-20.30, med oppmøte 18.45. Rune Dybesland er gruppas trener. Han er selv aktiv Bowlingspiller. 

Kjenner som vil være med så ta kontakt med:
Hovedtrener Rune Dybesdal, tlf 90891723 / e-post [email protected] eller 
Christian H Johansen, tlf 91839282 / epost [email protected] 

allsport-bowling_jan2018.

Heia Nordstrand!