Storseier i første høstkamp på Niffen!

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

I vår måtte Alags-gutta vente helt til siste seriekamp før første hjemmeseier kom, det slapp de på denne siden av sommeren.

Flott start
Nordstrand fikk en fantastisk start på kampen, allerede før det var spilt 10 minutter hadde Thomas Torgersen Bråttum puttet to ganger bak en sjanseløs Årvoll keeper. Begge målene kom etter pasning fra Henrik Wøhni, som spilte sin andre kamp etter hjemkomsten fra Danmark!

Drøye halvtimen ut i kampen gikk Trond Ingebretsen ut for å ta et hjørnespark, det skrudde han like godt direkte i mål og økte dermed ledelsen til 3-0 i favør hjemmelaget, denne stilingen holdt seg til pause. Det skal vel sies at NIF kunne ha økt til 4-0 to minutter før pause da Alexander Svensen slår en fantastisk kamuflert pasning gjennom til Bråttum, men avslutningen til goalgetter smeller i stolpen og ut igjen.

2. omgang
Årvoll går ut med et brak i 2. omgang og skaper en stor sjanse allerede etter 2 minutter, men denne avverges i siste liten av NIF forsvaret. Etter hvert tar NIF igjen over føringen i kampen, og det er fult fortjent når Erlend Eikeland stusser inn et perfekt slått frispark fra Petter Nyhus etter 68 minutter.

Spikeren i kista blir slått to minutter på overtid når Cato Vonheim strekker ut venstre foten på innlegget til Sander Fredheim Åndal dermed 5-0 og en fult fortjent Nordstrand seier.