Nordstrand Jentecup. Velkommen til 9er-fotball

Sist oppdatert 16.11.2017 kl.16.02

Nordstrand IF har gleden av å invitere til cup for jenter født i 2005. Cupen er nivådelt og er en fin oppkjøring til seriestart. Kampene spilles spilles 17. - 18. mars på vinteråpent kunstgressanlegg på Hallager.

Nordstrand Jentecup. Velkommen til 9er-fotball
Nordstrand Jenter 2005 ønsker velkommen til 9er-cup 17.-18. mars 2018

Nordstrand Jentecup. Velkommen til 9er-fotball er en kompakt nivådelt cup, og er en fin måte å få kamptrening før sesongen starter i april. Cupen spilles siste helgen før påske og går over to dager: lørdag 17. mars og søndag 18. mars 2018. Det blir innledende kamper lørdag, og sluttspill søndag for alle lag.

Kampene spilles på vinteråpen bane på Hallager idrettsanlegg. Kampene spilles 2 x 18 minutter, og det blir kort ventetid mellom kampene. Kiosken er åpen med muligheter for å varme seg i klubbhuset.

Nivå 1 er beregnet på lag påmeldt til 1. divisjon i klassen J13 i 2018
Nivå 2 er beregnet for lag påmeldt til 2. divisjon i klassen J13 i 2018

Cupen har en begrensning på maks åtte lag på hvert nivå. Det blir lagpremie til vinner og andreplass i hver klasse.

Påmeldingsavgift: 1 900,- per lag. Påmelding via denne linken

For klubber som stiller med lag i begge nivåer tillates å bruke inntil fire spillere på tvers av nivå, dersom dette er nødvendig for å kunne stille med to lag. Klassene vil spille sine innledende kamper på ulike tidspunkter på dagen.

Påmeldte lag (per november 2017):
Klasse 1: Nordstrand 1, Heming 1, Lørenskog 1, Skeid, KFUM 1
Klasse 2: Nordstrand 2, Heming 2, Lørenskog 2, KFUM 2

Påmeldingsfrist: 4. mars 2018
Kontaktperson: Thomas Holm, Nordstrand IF, [email protected]
Deltageravgift: 1 900,- per lag
Kampoppsett blir lagt ut senest 10. mars.

Kampene spilles etter fotballforbundets regler for 9’er-fotball.

Velkommen til en hyggelig cuphelg på Nordstrand!