Nordstrand Jentecup. Velkommen til 9er-fotball

Sist oppdatert 22.02.2018 kl.13.10

Nordstrand IF har gleden av å invitere til cup for jenter født i 2005. Cupen er nivådelt og er en fin oppkjøring til seriestart. Kampene spilles spilles 17. - 18. mars på vinteråpent kunstgressanlegg på Hallager.

Nordstrand Jentecup. Velkommen til 9er-fotball
Nordstrand Jenter 2005 ønsker velkommen til 9er-cup 17.-18. mars 2018

Nordstrand Jentecup. Velkommen til 9er-fotball er en kompakt nivådelt cup, og er en fin måte å få kamptrening før sesongen starter i april. Cupen spilles siste helgen før påske og går over to dager: lørdag 17. mars og søndag 18. mars 2018

Kampene spilles på vinteråpen bane på Hallager idrettsanlegg. Kampene spilles 2 x 18 minutter, og det blir kort ventetid mellom kampene. Kiosken er åpen med muligheter for å varme seg i klubbhuset.

Klasse 1 er beregnet på lag påmeldt til 1. divisjon i klassen J13 i 2018. FULLTEGNET
Klasse 2 er beregnet for lag påmeldt til 2. divisjon i klassen J13 i 2018. FULLTEGNET

Puljeinndeling:
Klasse 1:
Gruppe A: Lørenskog 1, Skeid, Nordstrand 1, Hafslund.
Gruppe B: Røa, KFUM 1, Kjelsås, Lambertseter
Klasse 2:
Gruppe C: ØHIL Storm, KFUM 2, Heming, Lørenskog 2.
Gruppe D: Rælingen, Korsgård, ØHIL Tornado, Nordstrand 2

Det blir innledende kamper lørdag, og sluttspill søndag for alle lag. Kampoppsettet finner du her.

Turneringsreglement
Det blir lagpremie til de fire første plassene i hver klasse.
For klubber som stiller med lag i begge nivåer tillates å bruke inntil fire spillere på tvers av nivå, dersom dette er nødvendig for å kunne stille med to lag.
Hele turneringsreglementet finner du her. Kampene spilles etter fotballforbundets regler for 9’er-fotball.

Kontaktperson: Thomas Holm, Nordstrand IF, [email protected]
Påmeldingsavgift: kr. 1900,-

Velkommen til en hyggelig cuphelg på Nordstrand!