Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Nordstrandskortet i salg nå!

Sist oppdatert 02.10.2014 kl.12.48

Vi er tilbake i Postenligaen og du kan nå sikre deg sesongkortet som også inkluderer 2. div og breddekamper.

Nordstrandskortet i salg nå!

Sesongstart 4. september kl 19.00
Sesongstarten for vårt damelag nærmer seg med stormskritt, og etter fjorårets opprykk til øverste nivå, Postenligaen, sesongdebuterer vi mot Byåsen førstkommende onsdag (4.september) kl.19.00 . Da vi dessverre ikke lenger får lov av Norges håndballforbund å spille i Nordstrandhallen (nye arena-krav), blir vår nye hjemmebane Bjørnholthallen. Vi mister intimiteten og historien som sitter i veggene på Niffen, samtidig som vi kommer til en topp moderne hall med alle fasiliteter på plass.

God stemning og engasjement
Det blir veldig spennende å se hvor mye dette vil påvirke antall tilskuere, men vi håper og tror at lojaliteten og interessen for Nordstrand og god topphåndball overvinner "frykten" for en litt lengre reisevei.

Det som blir helt avgjørende for vår del hva gjelder tilskuere, er de yngre spilleren i NIF. Det er barna som lager liv og som skaper stemning og engasjement. Vi ønsker at våre yngre spillere skal få et eierskap til vårt damelag, som vi ønsker skal fremstå som rollemodeller og forbilder, både på og utenfor banen.Gjennom fadderordninger, maskotter, håndballskoler, konkurranser, pizzakvelder mm, både tror og håper vi at våre damespillere og klubbens yngre spillere skal komme nærmere hverandre.

Nordstrandskortet
I forhold til våre seriekamper, så trykker vi opp personlige sesongkort til alle yngre spillere. Dette var en suksess i fjor og vi håper det blir like vellykket i år. Ettersom årets hjemmearena ikke ligger like sentralt som Niffen, setter vi veldig pris på om dere som foreldre blir med da det gjerne kreves kjøring. Vi kan love rå, underholdende og morsom håndball, og til tross for at vi er nyopprykkede, kan vi garantere at vi skal bite godt fra oss.

Vi er også ute med "Nordstrandskortet" og vi håper så mange som mulig ønsker å sikre seg dette.
Se under for mer informasjon.


"Et godt tilbud til deg som er foresatt om du har tenkt å få med deg noen kamper i Postenligaen. Husk kortet gir også adgang til ditt barns hjemmekamper på Niffen."

For spørsmål er det selvsagt bare å ta kontakt.
Velkommen til Bjørnholthallen 2013/2014!