Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

Fredrikstad Cup 2015

Sist oppdatert 24.10.2015 kl.16.36

Fredrikstad Cup er valgt som sesongens fellesturnering for Nordstrand håndball. Dette er Norges største håndballturnering med over 600 inviterte lag og Gutter 2006 ønsker å stille lag. Dette vil nok bli en veldig spennende opplevelse for guttene våre.
Les mer om påmelding og øvrig informasjon.

Fredrikstad Cup 2015

Nå har vi fått vite at det er Fredrikstad Cup som blir sesongens fellesturnering for Nordstrand, og vi vil gjerne finne ut hvor mange fra Gutter 06 som er interessert i å delta. Fredrikstad Cup er Norges største håndballturnering, så dette vil nok bli en veldig spennende opplevelse for guttene våre. Fredrikstad Cup er en overnattingsturnering som går over tre dager, og guttene vil bli innlosjert på en skole sammen med laget.

For at deltakelsen vår, og opplevelsen ti...l barna, skal bli best mulig, er vi avhengige av at flere foreldre bidrar rundt laget. Vi trenger 3-4 voksne per påmeldte lag. De voksne skal bistå trenerne med innkjøp av diverse mat, kjøring og forefallende arbeid som å knyte skolisser, plastre sår og lignende. Hvor mange foreldre det vil være behov for, avhenger av hvor mange lag vi melder på og hvor mange i trener-teamet som har mulighet til å være med.

Send en påmelding direkte til foreldrekontakt Siri L Bruhn, og oppgi også hvorvidt dere kunne tenke dere å være med og hjelpe til rundt laget.

Tidspunkt: 22.-25. mai 2015
Pris: 1100,- per deltaker
Påmeldingsfrist: 15. november 2014

Les mer om Fredrikstad Cup