Fantastisk gode tapere på guttesiden

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Travle dager med semifinale i PW og sølv i Hyundai-cup på en drøy uke.

De siste 10 dagene har Nif G13 fått noen meget gode plasseringer som det ligger mye trening og talent bak. Forrige helg spilte våre relativt små gutter i pw-cup. Spilleforståelse, samspill og gode individuelle egenskaper siret over fysikk helt frem til semifinalen. Vi slo ut flere gode lag og tapte semifinalen mot årets Pw-cup vinner Nærbø. Vi velger å gi oss 3.plass (som i fjorårets Pw-Cup),da vi vant mye over den andre tapende semifinalisten i puljen.  Vi er også fornøyd med at alle fikk bidra i PW, og alle gjorde positive bidrag på banen.

I går spilte vi Hyunadai cup finale mot Ski etter flott innsats i samme turnering gjennom sesongen. Vi henger med lenge, men denne gangen seiret god fysikk i et ellers godt Ski lag. Ski vant 25-18.  Vi er veldig fornøyd med 2.plass og at alle guttene får spille i finalen.

Gutter 98 har gjort en super sesong i kamp mot meget gode motstandere i turneringer og i regionserie inkl a-sluttspillet denne sesongen

Kom gjerne å se gutta mot Vestli i sesongens siste seriekamp på søndag kl 13 40 i Nordstrandshallen.