Nordstrand J03 veldig nærme finalen i IØR Cup

Publisert 13.03.2016 kl.19.48

Nordstrand 1 - J03 presterte årsbeste men tapte med ett mål etter ekstraomganger mot Oppsal 1 i semifinalen i IØR Cup

I mangel av bilder fra oppgjøret så tar vi "flying Selma" fra kampen mot Kråkerøy dagen etter - ingen hvilepause for disse jentene...

Nordstrand1 tapte i A-sluttspill oppgjøret for noen uker siden og Oppsal hadde også slått ut Nit-Hak av IØR Cup i forrige. Jentene viste derfor at de ikke hadde noe å tape og at det var kun full innsats som gjaldt. De kom ut av startblokkene i full fart. Til pause ledet Oppsal 9-7. Nordstrand kom sterkt ut i 2 omgang men etter å ha ledet 13-9 i starten av andre omgang tok Oppsal igjen forspranget. Etter noen veldig nærvepirrende sluttminutter så stod det 17-17 etter full tid! Hverken trenerne på noen av lagene eller dommerne visste hvordan reglene var for ekstraomganger så det ble avtalt 2 X 5 min. Nordstrand scoret det første målet og ledet 20-18 etter første ekstraomgang. Dessverre så trakk Oppsal det lengste strået og vant 20-21 til slutt. Det var endel triste ansikter etter å ha ledet mange ganger i løpet av kampen og vært så nærme finalen. Men det eneste som er verdt å ta med seg fra kampen er stolthet over en kjempeinnsats og se på det som en seier at vi har et så høyt nivå inne. Og så kommer det en ny sjanse neste år.