Sted: Askerhallen
Dato: 14.04.13
Lag Asker-NIF1

Resultat: 18-15

Lag 1 hadde i dag siste seriekamp for sesongen, og vi møtte et veldig tent Asker lag på hjemmebane. Lagene følger hverandre tett gjennom store deler av første omgang, men Asker ligger stort sett i ledelsen. Vi sliter med forsvaret vårt mens Asker sine sterke jenter spiller tøft og godt. Vi har noen usikre pasninger, lange baller blir litt for lange, litt for lite samspill i angrep og når vi kommer vi til målsjanser skyter vi en del utenfor mål eller rett på keeper. Vi har rett og slett ikke dagen.

Vi går til pause med stillingen 11-9 til Asker.

Andre omgang blir ikke så mye bedre for oss. Asker har et veldig tett og sterkt forsvar og en keeper som skytes god. Med litt for stillestående angrep, kommer vi ikke skikkelig gjennom og må ofte skyte langt utefra for i det hele tatt å ha sjangs på mål. Når vi virkelig vil og går inn for det sitter målene der. Vi kan vel også si at vi ikke har helt lykken på vår side, og det blir mye stang ut.  Kampen ender med 18-15 seier til Asker.

I gode perioder spiller jentene flott, og dette er det viktig å ta med seg inn mot PW-cup til helgen.

Vi har hatt en veldig bra sesong og ender på 2 eller 3 plass. Resultatene fra de siste kampene var ikke klare når referatet ble skrevet.