Sted: NIFFEN
Dato: 07.04.13
Lag: NIF1 – Tveter
Resultat: 21-14

Vi startet med kampens første mål etter 22 sek. Tveter hengte seg på og scoret de også, lagene fulgte hverandre gjennom hele første omgang. Vi hadde et bra forsvar, pakket inn spillerne fra Tveter – her skal de ikke få noe gratis. Vi får noen gule kort, utvisninger og straffer mot oss og går til pause med sifrene 11-10.

I andre omgang er det enda mer trøkk i kampen og NIF drar fra, flere utvisninger og gule kort, men vi lar oss ikke stoppe av det. Jentene kjemper og spiller veldig bra både i mål, angrep og forsvar. Vi kan vel si at vi utklasser Tveter i andre omgang og vinner veldig fortjent 21-14. Dette var en bra oppkjøring til PW Cup som kommer om et par uker.

Etter at Lervik slo Eidsvoll 15-14 i dag, ligger vi nå alene på andre plass med 12 poeng før siste serierunde neste helg. Dette har vært en flott vårsesong for lag 1 så langt.