Sted: Oppsal Arena
Dato: 02.03.2013
Lag: Oppsal - NIF1
Resultat: 14 - 18

Det er Oppsal som kommer best i gang i Oppsal Arena og scorer det første målet. Deretter scorer lagene annenhver gang og det står 4 - 4 etter halvspilt 1. omgang. Jentene spiller bra i forsvar og keeper står godt i mål og vi klarer etter hvert å få et lite overtak i kampen. Ved pause er stillingen 5-9 til Nordstrand.
I andre omgang spiller jentene bra i forsvar og keeper har noen fine redninger. Det er en del feilpasninger og vi mister noen rush, men det er også noen fine angrep med godt spill. Begge lag scorer like mange mål i 2. omgang, så det er en ganske jevn omgang. Det er allikevel aldri tvil om hvem som skal vinne og kampen ender til slutt 14 – 18 til Nordstrand. Det mest positive med kampen er at alle utespillerne kommer på scoringslista - vi trenger mange jenter som scorer mål!

NIF3
Sted: Bølerhallen
Dato: 03.03.2013
Lag: Bøler - NIF3
Resultat: 17-10

Søndag var det klart for lag 3 sin returkamp mot Bøler. Jentene startet kampen med godt mot, og var klare for å vinne denne gangen. Det skulle imidlertid vise seg å bli en tung dag på jobben kombinert med litt stang ut for oss og stang innfor Bøler, og vi må nok innrømme at Bøler var mer tent og sultne på seier enn oss denne gangen.

I forsvar slapp vi spillerne litt for lett gjennom og vi var for dårlige på returer fra keeper. Dette medførte at Bøler scoret hele syv mål på returer vi ikke fikk kontroll over. Dette smittet nok også litt på innstillingen i angrep, og vi slet med stillestående spill. Med en gang vi fikk bevegelse på backer og vinger skapte vi imidlertid åpninger og gode muligheter.

Den viktigste erfaringen å ta med seg fra denne kampen er at vi må ha kontroll på hvor ballen og motspillere er, og at vi må ville få tak i ballen i alle situasjoner. Vi ser fremover og gleder oss til neste kamp!