Lag 2 hadde to tøffer kamper i helgen

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Vi møtte BSK på lørdag og Klemetsrud på søndag, det ble dessverre tap i begge kampene

Sted: Oppsal Arena 4
Tid: Lørdag 9. februar kl.14.30
Lag: NIF 2-BSK 3
Resultat: 9-19

Da vi møtte BSK 3 i høst vant vi og dette hadde selvfølgelig BSK friskt i minne!
BSK stilte derfor godt forberedt og hadde hentet opp forsterkninger. De var ekstremt revansjelystne og ga ingenting ved dørene. Her måtte det jobbes!!

Dessverre innfridde ikke våre jenter i dag. Det ble for lite bevegelse i angrep og mye skyting rett på keeper. BSK gikk til pause med ledelse 10-5.

Heller ikke etter pause klarte jentene å heve seg. Vi virker stressa og avslutter ofte altfor tidlig, i tillegg sliter vi i forsvar. Aurora har ingen lett oppgave i mål, men står en bra kamp med mange gode redninger.

Vi teller 21 skuddbom og 15 tekniske feil! Dette holder ikke mot et BSK i medvind!
Kampen endte med triste sifre; 19-9 til BSK.

NIFs J99 lover å komme sterkere tilbake ved neste møte, det er helt sikkert!!

Sted: Klemetsrudhallen
Tid: Søndag 10.februar kl.16.00
Lag: Klemetsrud-NIF 2
Resultat: 17-15

Klemetsrud kom best i gang med kampen og hadde større fart i spillet, raske pasninger og var flinke til å prate sammen. Våre jenter slet litt med angrepsspillet, og lå en periode under med fire mål. Nordstrand tok timeout, og vi fikk en god opphenting utover i andre halvdel. Vi  fikk opp tempoet i angrep og spilte kjempebra i forsvar. Flere gode skuddsjanser. Hvert lag hadde en utvisning hver.

Til pause var resultatet 8-6 til Klemetsrud.

Andre omgang startet litt som første omgang med stort tempo og et lite overtak til Klemetsrud. Frem mot midten av andre omgang drar Klemetsrud igjen fra med fire mål. Jentene var flinke til å snakke sammen, fine pasninger, bra forsvarsspill. Mot slutten av andre omgang er jentene helt oppe å lukter på seier (bare ett mål mak med 2 minutter igjen å spille), men jentene blir litt for ivrige og glipper muligheten på slutten selv om Klemetsrud avslutter kampen med to spillere utvist.

En kjempespennende kamp, som dessverre ender med tap 17-15 i siste minutt.