Sted:     Oppsal Arena 2
Tid:        Søndag 3.2. kl 12:00
Lag:        NIF3-BSK2
Resultat:  8-14

Med seier over tabelleder Bækkelaget i dag ville NIF ligget kun 1 poeng bak på tabellen. Det var derfor en viktig duell  i kampen om sluttspillet da lagene møttes på Oppsal Arena søndag. BSK tok dette på alvor fra fløyta gikk, og brukte sine  gode skyttere til å sette inn 5 strake mål før  Ole Bjørnar tok time-out etter 10 min. Jentene våre våknet, og var på høyde med BSK i resten av 1. omgang med både gode redninger og angrep, men uheldigvis for oss endte flere av disse med skudd i stanga som gikk utenfor mål. Det sto 3-7 til pause.

2. omgang startet med 2 nye mål til BSK og jentene våre var litt seint inn i situasjonene, noe som resulterte i gule kort og flere frikast mot oss. Vi både reddet og bommet på straffe, og selv om det var mer fart og flere mål i kampen i 2. omgang fortsatte vi med å sette like mange mål i stengene som mellom stengene. Alt i alt en fortjent seier til BSK på det som var en dag med mye stang-ut for NIF, og trolig hadde utfallet av kampen også vært bedre om jentene våre hadde nådd riktig tenningsnivå fra kampstart.

NIF 2 - Mye stang-ut mot et godt Vestli-lag

Sted: Stovnerhallen
Tid: Søndag 3.2. kl 15:20
Lag: Vestli-NIF2
Resultat: 20-7

Søndag ettermiddag var våre jenter klare for en kamp i den utfordrende J98-serien. Selv om våre jenter har vokst betydelig både fysisk og sportslig det siste året, erfarer vi igjen at jenter som er ett år eldre også er større og sterkere. Vi jobber godt i forsvar mot tøffe jenter, men blir noen ganger litt for ivrige og henger på som en klegg. Dette medfører at vi pådrar oss gule kort, utvisninger og straffekast.

I angrep har vi noen terriere som kjemper og ikke gir seg før ballen er i mål – dette er gøy å se på, og noe vi gjerne vil se mer av. Likevel sliter vi med å få nok baller i mål. Dette er en kombinasjon av flere uheldige stang ut og litt lite bevegelse i angrepet. Dette er noe det jobbes målbevisst med, og vi ser frem til gode effekter når ”koden” knekkes.

Oppsummert har vi ikke helt dagen, mister ballen på tekniske feil og taper til slutt 20-7 mot et sterkt og godt Vestli.