Referat fra kamper søndag 27. jan.

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Lag 3 dro iland en fin seier og to nye poeng, mens lag 1 fikk en tøff kamp mot Langhus

NIF3
Sted:                      Lihallen, Nittedal
Dato:                      27.01.2013, kl. 13:10
Lag:                       Nit/Hak 2 – NIF 3
Resultat:              10 – 12
Denne søndagen skulle vi igjen møte Nit/Hak 2 i Lihallen i Nittedal. Jentene var skikkelig tent på å revansjere tapet for Nit/Hak2 i november.  Vi sliter litt de første minuttene med å finne flyten i angrep, men klarer å score kampens første mål etter drøye 2 minutter. Nit/Hak 2 følger deretter på med 3 ganske tette scoringer. Dette ser ut til å vekke jentene våre, som nå får inn fem mål de neste 6 minuttene. Etter ca halvspilt førsteomgang tar Nit/Hak 2 timeout. Når kampen blåses i gang etter time-out, lærer jentene våre noe nytt om det å være på plass når fløyta går; -Nit/Hak er raske i oppfattelsen og scorer før våre jenter har funnet plassene sine. Lærerikt
Vi får ytterligere 2 mål mot oss før vi kvitterer med en scoring 2 minutter før pause. Nordstrand leder knepent 7-6 når 1. omgang blåses av.
I første halvdel av 2. omgang trenger jentene våre litt tid for å ”komme i gang” igjen, og gir bort muligheter til Nit/Hak flere ganger. 4 minutter inn i 2. omgang har Nit/Hak overtatt ledelsen. Litt før halvspilt 2. omgang tar Nordstrandjentene igjen over føringen av kampen, og vi blir vitne til flere gode angrep som gir uttelling. Det er høy aktivitet og stort tempo på banen, og jentene våre har virkelig fått lyst til å vise Nit/Hak hvem som er sjefen. I siste halvdel av 2. omgang får jentene våre inn 6 mål, mens Nit/Hak må nøye seg med en enslig scoring.
Jentene viser fram mye bra forsvarsspill, enkelte snasne angrep, og solid keeperarbeid i denne kampen, som vi vinner velfortjent 13-10! (selv om det offisielle resultatet av en eller annen grunn er satt til 10-12). En deilig seier som smakte ekstra godt etter det sure tapet på 2-20 forrige gang vi spilte mot Nit/Hak 2.
Dette var en kamp med så høyt tempo og mye spenning at selv supporterne på tribunen var svette etter kampen!!
PS! Det går herved ut en oppfordring til alle NIFJENTER99-supportere: Jentene ber om mye Nordstrand-lyd på tribunen på hver eneste kamp – Høylydt heiing gir ekstra inspirasjon og motivasjonen, og gjør at jentene klarer å legge inn et ekstra gir i kamper!!

Lag 1

Sted:                      Follotrykk Arena (Langhushallen)
Dato:                      27.01.2013, kl. 18:10
Lag:                       Langhus – NIF
Resultat:                16 – 11
Lag 1 avsluttet søndagen i Follotrykk Arena mot et Langhus jentene veldig gjerne ville slå. Det ble en god start med et par raske mål. I forsvar var jentene ivrige og tøffe, men vi kommer litt for ofte på etterskudd. Dette medførte både advarsler og utvisninger, i løpet av første omgang fikk Langhus hele 6 straffekast. Det var godt keeperarbeide bak det tøffe forsvaret, og Langhus fikk bare 2 spillemål i tillegg til alle straffene. Utover i omgangen ble det etter hvert en del tekniske feil i angrep. Vi var også uheldige med flere stang-ut i tillegg til at Langhus hadde en god keeper.
Jentene gikk til pause på stillingen 8-6, og hadde 2 mål å ta igjen i andre omgang.
I andre omgang gikk jentene over til et offensivt 3-2-1 forsvar, og jentene jobbet hardt ”mann mot mann”. Langhus var fintesterke og klarte i perioder å komme seg gjennom og ble flere ganger alene med keeper. Vi slet fortsatt med tekniske feil i angrep og ble hardt presset av gode Langhus-spillere i forsvar. Jentene ga aldri opp, og vi kom til mange avslutninger. Beklageligvis hadde Langhus også en god keeper.
Når fløyta gikk for full tid var sluttresultatet at Langhus vant 16-11. Vi lærte mye om spillerne til Langhus i denne kampen, og vi satser på å være godt forberedt til neste møte.
Det var godt oppmøte av foreldre i Langhus denne søndagskvelden, og stemningen var god. Vi gleder oss allerede til neste kamp!