Lag 1 og Lag 2 spilte på søndag

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Da var juleferien over og kampene igang igjen. Vi hadde to spennende kamper på søndag.

NIF1
Sted: Niffen
Dato: 06.01.13 kl. 15.35
Lag: NIF1 – Drøbak/Frogn
Resultat: 13-13

Årets første kamp starter med et veldig godt forsvar og det er få mål for begge lag. Våre jenter scorer det første målet og det går nesten 10 minutter før Drøbak/Frogn scorer sitt første mål. Det var mange lange angrep og første omgang endte til slutt 5-4 til Nordstrand etter å ha rushet inn et mål i omgangens siste minutt.
I første halvdel av 2. omgang er ikke forsvaret like tett og Drøbak/Frogn tar over føringen i kampen. På stillingen 9 – 11 til Drøbak/Frogn tar Nordstrand time out og legger om til et mer offensivt forsvar.  Men Drøbak/Frogn leder fortsatt med 2 mål når det gjenstår 3 minutter av kampen. De fleste på tribunen tenker at der glapp den seieren, men Nordstrand får et raskt mål og ligger under med bare ett mål. Det er ulidelig spennende og når det gjenstår et halvt minutt scorer Nordstrand på rush. Det siste halve minuttet klarer jentene å tette igjen i forsvar og kampen ender til slutt uavgjort 13-13. En utrolig spennende opphenting de siste minuttene !

NIF2
Sted: Kråkstadhallen
Dato: 06.01.13, kl. 17.30
Lag: Langhus 2 – NIF2
Resultat: 19-21

Da var juleferien over og NIF2 klare for kamp. Vi skulle møte 98 jenter fra Langhus. Nordstrand går hardt ut og scorer første mål. Vi jobber bra i forsvar og når vi møter motstanderne ute på banen og støter, da er det ikke så lett for de å komme til med skudd. Vi får inn mange fine mål fra vingene og går til pause med en 2 måls ledelse 10-12. Etter pausen har Langhus lagt om strategien litt og en periode leder de, men jentene våre har kampvilje og står på. Vi får noen tøffe taklinger mot oss og et par av jentene må på benkene for å restituere seg, men etter litt ising av skadene er de ute på banen igjen. Vi får også tre straffer som settes rett i nettet. Vi går av banen med en fin 2 måls seier. Bra jobbet av jentene våre.