Jentene videre fra 1/8 finale i Huyndai Cup

Sted: Niffen
Dato: 06.12.12 kl. 19.30
Lag: NIF 1- Ski 2
Resultat: 19-18
Torsdag var det igjen klart for Hyundai Cup. Denne gang på Niffen, og 1/8 dels finalen mellom NIF 1 og Ski 2. Jentene var gira og klare for kamp og tribunen var full av ivrige supportere. Olav og Ole Bjørnar i sekretariatet sto for ”underholdningen” før kampstart, med presentasjon av gjester, hjemmelag, trenere og dommere!
Nordstrand starter kampen med et godt forsvar og med Aurora i mål som straks redder to på rad. Vi går opp i ledelsen 1-0 like etter. Nordstrand rykker fra Ski i første omgang og leder 5-1 før halvspilt omgang. Jentene står veldig bra i forsvar og Aurora redder ikke bare spillemål, men også en straffe! Ski klarer å få inn noen mål, men Aurora redder nok en straffe.  Mot slutten av første omgang har vi flere tekniske feil og bom på mål, og Ski får satt inn et siste mål før fløyta går og det står 8-5 til Nordstrand ved pause.
Andre omgang starter med bom på mål til begge lag. Men Ski har tydeligvis bestemt seg i pausen for at de skal prøve å ta oss igjen. NIF går ut i offensivt forsvar, men Ski klarer å finte seg forbi. I tillegg blir det flere bom for Nordstrand. Stillingen er 12-12 før halvspilt omgang. Kampen utvikler seg til en ulidelig spennende kamp! Lagene følger hverandre jevnt, men Ski rykker i fra på slutten og leder 18-16 over Nordstrand når det står 2 minutter igjen av kampen. Det er helt fantastisk spennende å se på opphentingen og kampen ender uavgjort 18-18.
Fordi det er cup, må kampen avgjøres. Her er det vinn eller forsvinn og det er sudden death som gjelder. For å avgjøre hvem som starter med ballen, spiller de stein, saks, papir. Ski vinner og starter med ballen. Vi spiller fortsatt offensivt forsvar og står i mot jentene fra Ski. Nordstrand klarer å snappe ballen og rusher mot målet til Ski og setter ballen i mål! Nordstrand vinner kampen som ender 19- 18!
En litt i overkant spennende, men helt fantastisk kamp på Niffen torsdag! Vi hadde stapp full tribune med ivrige foreldre, besteforeldre, venner, lag 2 og 3 fra jenter 99 og gutter 99 og det ble det en forrykende dag! Stor takk til Pål- Magnus fra gutter 99 for lån av mikrofoner og spilling av musikk under kampen! Nå er jentene i 1/4 finale, og vi gleder oss!