Sted: Niffen
Dato: 02.12.12, kl. 12.25
Lag: NIF 2- Ellingsrud/Vestli
Resultat:11-13

Denne helgen var det kun lag 3 som hadde kamp og motstanderen var en gjeng med store jenter fra Ellingsrud / Vestli. I starten slet vi med angrepet, og det var en del tekniske feil. På stillingen 2-4 tok Nordstrand time-out og trenerteamet ga nye instrukser. Første omgang ble imidlertid i tøffeste laget og vi gikk til pause med 5-8.

I pausen inntok jentene den karakteristisk pause-stillingen som Vegar og Jørgen har innført - liggende på rygg med bena på innbytterbenken. Det virket som om jentene fikk blod til hjernen, og kom friske og opplagte ut på banen til andre omgang. Vi fikk noen flotte mål fra vingen og med en opplagt keeper i mål tok vi stadig innpå. Etter halvspilt andre omgang er Nordstrand oppe på 9-9 og videre til 10-9 med 9 minutter igjen å spille. Foreldrene på tribunen har endelig våknet og øyner håp om seier.

Mot slutten av kampen blir det imidlertid litt for mye stress og usikkerhet som medfører mange tekniske feil. Selv etter gode redninger fra keeper mister vi returer og rush-pasninger. Lagene følger hverandre tett, og stillingen er 11-11 noen minutter før slutt. Ellingsrud / Vestli trekker til slutt det lengste strået, og klarer til slutt å vinne kampen 13-11. Veldig synd for våre jenter som viste en god opphenting i første halvdel av andre omgang, men på grunn av litt for mye stress i sluttminuttene glapp seieren denne gangen.