Sted: Rolvsøyhallen
Dato: 14.11.12 kl. 14.50
Lag: Rolvsøy 2 – NIF 1
Resultat: 10-15

Onsdag ettermiddag møtte vi opp på Niffen og dro tilbake til Rekustad skole og Rolvsøyhallen, i nærheten av Fredrikstad. Det var her vi bodde under Fredrikstad Cup i mai tidligere i år. Jentene gledet seg og var kampklare allerede på Niffen.
Kampen starter bra, Nordstrand scorer første mål og de står godt i forsvar. Dessverre bommer jentene mye på mål utover i kampen og har mange tekniske feil. Rolvsøy har et lavt tempo, og det virker som om jentene blir dratt ned på grunn av det. Keeper har noen gode redninger, men Vegar og Jørgen tar timeout når det kun står 1-1 et stykke ut i første omgang. Det hjelper litt, det blir litt flere mål og ikke like mange tekniske feil. Vi får 3 gule kort i første omgang og jentene gir på i forsvar. Vi leder hele omgangen og den ender 7-5 til Nordstrand.
Andre omgang starter med bom på mål for oss og Rolvsøy reduserer til 7-6. Vi har noen dårlige pasninger og flere bom. Ut i andre omgang skifter vi til 3-2-1 forsvar, og dette forvirrer Rolvsøy. I tillegg ser Nordstrand mye mer tent ut etter endringen. Keeper har noen gode redninger. Vegar og Jørgen tar timeout igjen når vi leder 13-10, og etter det spiller jentene enda bedre. Kampen ender 15-10 med scoring i siste sekund med et langskudd fra Ada.
Jentene er super fornøyd med seier i første kamp i Huyndai Cup, og gleder seg til 1/8 finale!