I dag dro vi mannsterke til Mjærhallen i Ytre Enebakk. Lag 1 var klare til kamp mot Driv.

Sted: Mjærhallen
Dato: 04.11.12 kl. 13.10
Lag: Driv- NIF 1
Resultat: 17-14

Men det gikk ikke akkurat som vi hadde håpet. Jentene kom aldri ordentlig i gang i første omgang. Det var rett og slett veldig dårlig spill. Jentene hadde mye dårlig mottak og mange bom på mål. Det var ikke samspill mellom jentene. Vi ble avblåst flere ganger for tramp. Vi lå kjapt under 4-1 og våre tre trenere tok timeout etter ca 7 minutter. Vi hadde til tider bra forsvar, men absolutt ikke bra nok. Vi får heldigvis noen få mål inn, men første omgang ender 8-3 til Driv.

Jentene tok seg sammen i andre omgang. Vi fikk inn første mål. Driv tar timeout, og i denne pausen får plutselig Driv et ekstra mål. Både trenere og publikum tar dette opp med sekretariatet, men dommerne har siste ordet og mener Driv har fått et mål for lite. Frustrerende! Nordstrand knapper innpå Driv, men det holder ikke helt inn (selv om foreldrene håpet i det lengste).

Det var hele 19 tilskuere fra Nordstrand i dag, men det hjalp lite på sluttresultatet. Andre omgang var mye bedre enn første, Christina sto som en vegg, men alt i alt var det var ingen bra kamp. Kampen ender dessverre 17-14 til Driv.