Lag 1 avsluttet helgen med flott seier

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Lag 1 vinner til slutt en kamp som til tider blir alt for spennende for ivrige foreldre på tribunen.

Sted: Niffen
Dato: 21.10.12 kl. 18.20
Lag: NIF 1- Torp
Resultat: 16 - 9

I dag kom Torp på besøk til Niffen. Vi fikk første mål, men Torp tok tak med en gang og gikk opp i ledelse 4-1. Vi hadde noen gode angrep, men det resulterte dessverre ikke med mål. Vi var flinke i forsvar, men Torp klarte til slutt å komme gjennom nesten hver gang. Vi gjorde for mange tekniske feil, og ble avblåst altfor mange ganger for skritt! Litt ut i første omgang klarte jentene å skjerpe seg, og omgangen ender 6-5 i Nordstrand sin favør.

Andre omgang ble noe helt annet enn første omgang - jentene var skikkelig tent! Torp klarer å holde følge med oss en stund, særlig fordi jentene klarer å bomme på 5 av 5 straffer. Ikke bra! Likevel klarer Nordstrand å stikke ifra! Utrolig morsomt å se på. Og den 6. straffen sitter i mål! Keeperne våre er knall-gode og forsvaret blir bedre og bedre utover kampen. Kampen ender til slutt med 16- 9 til Nordstrand!
Hjemmekamp på Niffen er alltid gøy! Masse publikum på tribunen og stor stemning! Utrolig morsomt å se dere spille i dag! Synd det er hele to uker til neste kamp!