Nok en helg med herlig håndball.. En uavgjort og to seiere til jentene!

Sted: Oppsal Arena
Dato: 14.10.12 kl. 15.20
Lag: NIF 1 - Tveter

Resultat: 14-14

En altfor spennende kamp for lag 1 i dag på Oppsal Arena. Det startet bra og vi ledet med 2 mål kjapt inn i første omgang, men Tveter tok igjen målene med en gang. Time-out til Nordstrand etter drøyt 7 minutter. Mye bom på mål, mye tekniske feil og vi mistet utrolig mange baller. Noen kjempe redninger av keeper og noe bra forsvar. Det sto 5-5 til pause. Andre omgang startet også med mål til Nordstrand. Men da vi var oppe i 6-6 stakk Tveter i fra. De ledet med 3 mål store deler av 2. omgang. Men mot slutten av omgangen klarte vi å ta igjen målene. Kampen ender 14-14 etter en nervepirrende slutt! Stor heiagjeng på tribunen som slet med å sitte stille mot slutten. Gleder oss til kamp på Niffen neste helg!!

Flott kamp av Lag 3 i Nordstrandhallen

Sted: Niffen
Dato 14.10.2012 17.30
Lag: NIF 3- Langhus 3

Resultat: 17-5

Etter at lag 1 hadde startet dagen i Oppsal Arena, var det lag 3 som fikk æren av å fortsette en hyggelig ettermiddag / kveld på Niffen.

Det ble en forrykende kamp med gode prestasjoner både forover og bakover. Vi slapp kun inn 2 mål i første omgang og 3 mål i andre etter godt og kompakt forsvarsspill og god innsats fra keeperne.

Vi var flinke til å rushe når vi brøt Langhus sitt angrep, og med raske spillere fikk vi god mulighet til rush-mål. Det ble også flere gode mål i etablert angrep (selv om vi fortsatt ikke er så flinke til å gjennomføre avtalte trekk). Det var også gøy å se at det var mange som tok ansvar i angrep med gode skuddforsøk, selv om ikke alle gikk i mål denne gangen.

Dette var også første gang vi hadde med spillere fra J2000. Vi hadde god bruk for et par ekstra spillere på laget, og Thale og Ida gjorde en flott innsats i sin første kamp. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Ny god kamp av lag 2 i Nordstrandhallen

Dato 14.10.2012 18.25
Lag: NIF 2 - Linderud

Resultat: 14-6

Etter at lag 3 hadde varmet opp publikum og satt standarden med en flott håndballkamp, var det lag 2 sin tur. For ordens skyld, får vi også minne om at lag 2 spiller i J98 nivå 2-serien, noe som betyr at de stort sett møter jenter som er ett år eldre (eller andre lag som har gjort som oss og meldt på et J99 lag).

Lag 2 viste ingen respekt, og gikk på banen med et bestemt mål om å vinne kampen. Vi var igjen vitne til en fantastisk innsats i forsvar og en sikker sisteskanse i Elise (som var eneste keeper med i denne kampen). Mange flotte redninger gjorde at det tok lang tid ut i første omgang før Linderud klarte å få hull på byllen.

I angrep så vi flere gode kombinasjoner som resulterte i pene spillemål. Totalt sett ble det scoret 14 mål, men det kunne vært flere mål til NIF om det ikke vært mange tekniske feil som medførte at vi mistet ballen i angrep.

Stemningen blant foreldrene på tribunen var høy – både blant hjemme- og borte publikum. Det var en god kamp også på tribunen for å se hvem som kunne heie høyest – det var nok NIF som vant her også.

Takk til alle spillere og trener for en flott hånballsøndag.