Kampreferat fra helgens kamper

Sist oppdatert 15.05.2014 kl.0.00

Alle tre lagene startet seriespill denne helgen, og alle tre lagene leverte bra spill og kunne dra hjem med seier. Takk til Vegar, Beathe og Anders for referat.

For en start av Lag 1!!

Sted: Combihallen
Dato: 9.9.12 13:55
Lag: Jardar - NIFJ99-1
Resultat: 5-18

Lag 1 startet sesongen mot et "høyt lag" (som jentene så pent sa før kampen), 1.laget til Jardar.

Kampens første mål ble skåret av de blå fra Slependen, men etter en litt nervøs start tok jentene over kampen og vi ledet fort med flere mål. Elise sto godt og med et knallbra forsvar foran seg sto det 11-3 til pause!

I pausen satte vi et mål for andre omgang; ikke slippe inn mer enn 2 mål og skåre 11, vi slapp bare inn to mål og vi skårte 7 - fantastisk! Utrolig bra start på sesongen og tre stolte trenere på benken som gleder seg til fortsettelsen!

Storeslem for Lag 2 i første seriekamp i 98-serien!

Dato: søndag 9.9.12 kl. 14:45
Sted: Bjørnholthallen
Lag: NIFJ98/2 - Haugerud
Resultat: 20 - 6

Til tross for få spillere pga sykdom og fravær gjorde Lag 2 en BRA kamp mot Haugerud 98-jentene. Tempoet tok seg først opp i 2 omgang, men mange av jentene meldte seg på scoringslisten. Angrepet fungerte bra, og jentene fant - og gjorde nytte av - store rom i Haugerud sitt forsvar. Vi var tidvis gjennombruddshissige, snappet mange baller og dominerte spillet i bortimot hele kampen. Haugerud hadde ikke en god dag, og vi kunne ha vunnet med enda flere mål, dersom skuddene våre hadde sittet bedre. En absolutt godkjent seriestart-kamp, men vi må nok regne med hardere motstand utover høsten.

Solid seier til lag 3 i første seriekamp!

Dato: søndag 9.9.12 kl. 10.55
Sted: Ellingsrudhallen
Lag: Ellingsrud - NIFJ99/2
Resultat: 10 - 13

Lag 3 manglet noen spillere pga sykdom og og annet fravær, men vi klarte å mikse sammen 7 utespillere og 2 keepere. Det ble en litt nervøs start på kampen for begge lag, og første scoring kom når NIF gikk opp til 1-0 etter 10 minutter. Flott forsvar og godt keeperspill resulterte i 4-4 til pause og seier 13-10 etter andre omgang.

Jentene viste at de hadde hatt godt av turen til Rena, og mange var villige til å gå mot mål med flotte skudd og skuddforsøk. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Hadde dessverre ikke bilde av lag 3 - neste gang skal jeg sørge for bilde av alle tre lagene.