Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

Ny fotballuke med flere kamper.

Kampuke !

UKE 22

SKI 2 - NIF 3 1-3 (0-1)
NIF 3 var det beste laget fra start til slutt, og vant fortjent 3-1 over Ski 2. En kamp som for øvrig huskes for mye leting etter en av VM-ballene våre.
Før pause produserte NIF 3 et halvt dusin 100 % sjanser, men slet med uttellingene. Takket være et flott fremspill av Håkon scoret Chris med klinisk presisjon etter 15. minutter. Forøvrig ble dette de brente sjansers kamp.
I andre omgang opplevde Ski 2 maksimal uttelling ved å utligne til 1-1 (25 min.) etter en lang periode med massivt trykk fra NIF 3. Da ble gutta forbanna, satte Martin på vingen – og vips; 1-2 og 1-3. Og tre deilige poeng.
Mats Kristian (2000) var tryggheten selv i mål. Backene Joachim og Truls rydda opp til gangs, og utgjorde en stødig forsvarsfirer i lag med kaptein Ulrik (ja, vet du gjerne vil spille midtbane) og vekselsvis Marius, Martin og Ole (2000). Henrik gjorde sin aller beste kamp noen sinne i NIF-drakta på høyrekanten. Jacob på motsatt side tidvis briljerte i sine løp og pasninger. På sentralen rev og slet Philip Aa, i lag med Håkon og Ole Petter som indreløpere. På topp var Chris en konstant trussel mot Ski 2. Mathias var ass. manager.
Det var en flott kveld for fotball, dere!

Trond

UKE 21

Fra himmel til helvete!

NIF3 – Nesodden 3-4 (3-0)

Med kun 11 spillere til disposisjon gikk NIF3 fra en klar ledelse ved pause til et knepent tap noen få minutter før full tid.

NIF3 spilte fin fotball i første omgang og scoret tre flotte mål; 1-0 (13. min.) Håkon etter flott fremspill av Philip Aa, 2-0 (24. min.) Chris etter fremspill av Ole Petter og 3-0 (37.) direkte på frispark av Martin. Og det kunne lett ha vært flere mål - både til NIF, og Nesodden.

I andre omgang klarte vi ikke å stoppe Nesoddens meget talentfulle spillere på topp. De bokstavelig løp oss ned, og fra oss. I tillegg var Nesodden godt trent i aktiv armbruk, og kom for lett unna med det. Men NIF skal ha for at vi stilte med et 3. divisjonslag, samt at vi ikke lot oss distrahere av tilfeldige dommeravgjørelser. NIF var fullt på høyde i både spill og sjanser også i andre omgang, men det var Nesodden som scoret. Fire ganger.
Dermed endte det med 3-4 tap på hjemmebane.

Alle gutta stod opp og tok ansvar gjennom hele kampen, inkl. en meget habil keeper Herman (2001), som vartet opp med flere gode redninger. Vi spiller som sagt i perioder fin fotball, men bør tidvis gjøre enklere valg med ball i lengderetning, samt være mer tro til laguttak og formasjon. Vi slapp Nesodden altfor enkelt inn inn i kampen igjen. Vi burde absolutt hatt med oss poeng.
NIF3 skal ut i ny kamp
allerede fk. tirsdag mot Ski2, og da har nok en målløs lagleder (halsonde) fått tilbake stemmen igjen.

Trond

UKE 20
Kolbotn1 - NIF1 1-4 (0-2)

NIF1 tok turen til Sofiemyr mot Kolbotn.
Dette var gøy å se på !!

En hei-dundrande fotballkamp med ekstremt høyt balltempo,,, hele kampen.
Kolbotn har aldri vært noen lett motstander, heller ikke denne gangen, og uten en fabelaktig innsatts av alle gutta vi fått stryk, så enkelt er det !! Men ikke nå,,,gutta leverte årsbeste med årets beste forestilling.

Vi lå det lille hakket foran hele tiden.
Grattis, fortsett slik !

NIF2 - Holmlia 3-2 (1-2)
En fortjent seier hvor gutta var tålmodige til fløyta pep.
Et par flotte mål av Nome som var i det lekne humøret i dag.
Takk til Daniel som bidro i mål og håper at gutta nå skjønner at alt innenfor 40m. på egen halvdel er keepers område !!

Knepent tap

Nordby – NIF3 2-1 (2-1)
NIF møtte serieleder Nordby til en tøff batalje sist torsdag. Det var NIF ved Håkon som scoret (23. min.) det første målet, før Nordby puttet to kjappe (30. og 33. min.) mot slutten av første omgang. Andre halvdel ble en målløs, men sjanserik omgang. NIF vant sjansestatistikken klart, og klarte i tillegg å brenne tre feite sjanser fra femmeter. Da blir det ikke mål, og kampen endte med 2-1 tap. Takk til en sporty Andreas A (2001) som svarte ja umiddelbart når våre 2000-keepere måtte meldte forfall.