Infomøte Tor.17/12, sportslig utvalg informerer junior 2/3 om opplegget fremover !

NIF1, NIF2 og NIF3: 6 kamper , EN seier.
Er vi forhåpentligvis nede i bunnen av en såkalt bølgedal ?

Kommer hjem fra Gol (kvartfinale AdidasCup) hvor NIF1 for tredje gang denne uken, ble ydmyket.
NIF1-Sædalen 1-5 (1-1).

NIF åpnet bra og etter 8 min. avsluttet Robin ballen i maskene etter glimrende samspill, 1-0.
Resten av omgangen var jevnspillt og vi møtte her et fysisk lag som slo kun lange baller, en light-utgave av Oppsal. Gjestene hadde flest sjanser, men vi hadde spillet. Med lange oppspill kommer som regel også frispark og cornere. De hadde minst to-siffret antall cornere mot våres ene. Og til slutt fikk de uttelling ved redusering like før omgangen var ferdig, etter retur fra corner, en omdiskutert mulig offside situasjon (i alle fall i NIF-leiren), da corner ekspedient en fikk tilbake ballen, før den ble servert videre, 1-1.

Så tidlig i 2. omg. fikk de en korrekt idømt straffe som ble ekspedert i motsatt hjørne til keep, 1-2.
Og dette ble nok vendepunket. Nå forsvant lagfølelsen, litt murring i laget, og når vi som "verdensmestre i firkant" på små flater kom oss ca. 14 m. oppover i banen, etter 5 minutters forsøk, ja da enten serverte vi de ballen på et sølvfat eller de tok den fra oss, rushet opp over halve banen (fri bane) og avsluttet selv et par ganger med å sette den imål.
I tillegg vant de ca. 90% av duellene , så da får vi bare gratulere våre gjester fra Bergen med videre spill i semi med en fortjent seier. Men, vi hadde sjansen !! Gutta vet at at de kan, de kommer tilbake !

En som ikke ga seg i duell var Jon som fikk en keeper utboksing rett i hodet, mulig hjernrystelse, for håpe det går bra.

Det som var bra, ja det var vertskapene ved overnattingen, en flott tur !