Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

DNB Tivoli Cup

Publisert 04.05.2015 kl.19.00

DNB Tivoli Cup gikk som er et av vårens store håndball høydepunkter på Nordstrand gikk av stabelen 1-3 mai. Nordstrand Blad skrev en artikkel der blant annet noen av våre gutter ble intervjuet.

DNB Tivoli Cup
Magnus, Fredrik, Marcus og Lorentz har det skikkelig gøy på en av de karusellene som var plassert utenfor Niffen under DNB Tivoli Cup. Bilde: Solfrid Therese Nordbakk, Nordstrand Blad

 

Dette arrangementet er et av de store høydepunktene for aldersbestemte lag på Nordstrand. I år var det samlet 108 lag i alderen 7-11 år.  DNB Tivoli Cup er samlingsted for flere enn de som spiller håndball da Tivoliet som er plassert utenfor Niffen trekker mange folk. For 2005 gutta er dette også et fint arrangement for å få lære mer håndball. Mange foreldre bidrar med kake, vaffelrøre og annet godt som selges i kafeen i tillegg til å være vakter på ulke steder under arrangementet.

 

Vi stilte med to lag og det var tøff motstand i alle kampene. Vi spilte mot blant annet mot Kjelsås og Bekkelaget. Guttene har lært mye og dette er en fin oppkjøring til vårens absolutte høydepunkt; Fredrikstad Cup som er 22-24 mai. Trenerene berømmer guttene for innsats gjennom hele dagen.

 

For å lese hele artikkelen i Nordstrand trykk her