Gå til innhold Gå til navigasjon
Meny

SemCup

Publisert 22.01.2015 kl.11.52

Lørdag 17. januar dro 8 modige gutter fra Nordstrand og ned til Vestfold, nærmere bestemt Sem for å delta i Semscup.

SemCup
Bilde fra premieutdelingen

For å rekke første kamp kl. 08.50 startet undertegnede kl. 07.00 fra Nordstrand. Med veiledning fra Google Map ble vi trygt guidet til Sem. Vi var klar for Cup!

Guttene skulle spille fire kamper, Bygdøy 1 og 2, Nøtterøy, og Strømm. Fire ubeskrevne blad for barn og voksne.  Elisabeth og Cathrine begynte med oppvarming og taktikk møte slik at guttene skulle være klar til kamp.

 

Både små og store var klare til kamp mot Bygdøy 1. Foreldrene satt seg på tribunen og var spente på hvordan dette skal gå. Noen av oss foreldre synes motstanderne var veldig høye og breie, men dette skal nok gå bra. Nordstrandguttene ble knust sønder og sammen og dette var ikke bra. En liten pustepause før vi går i gang mot Bygdøy 2. I mellomtiden har Elisabeth og Cathrine lappet sammen guttene fysisk og mentalt.  Dommeren blåser i gang og igjen synes vi at motstanderne var både høye og breie i forhold til våre gutter. Denne kampen går bedre, vi taper, men vi har begynt å score mål, det gjorde vi ikke i første kamp. Så får vi sjokkmeldingen, våre gutter har spilt mot 2004 klassen. Da har vi svaret på hvorfor motstanderne var så mye høyere og breiere enn våre gutter. Vi velger å ikke si noe til guttene om dette, da det antageligvis ikke vil gjøre situasjonen noe bedre i neste kamp.

Etter en liten pause så var Strømm neste motstander. Guttene går på banen og her er motstanderne like høye og breie som våre gutter. Vi spiller endelig mot et 2005 lag. Dette ble en spennende kamp med mye sjanser og lite mål, Uavgjort til slutt som undertegnede mener er litt urettferdig da vi hadde mye av spill og sjanser.  Etter en lang pause som ble benyttet til lek og moro i skolegården på Sem skole. Guttene hadde fortsatt mye energi selv med 3 tøffe kamper i bena.

 

Nå var det Nøtterøy som skulle til pers. Disse guttene var enda høyere og breiere enn tidligere motstandere. Hvordan skal dette gå? Kampen blåses i gang og Nordstrandguttene legger all respekt igjen i garderoben, går rett i angrep og scorer…… Vi voksne var lettere sjokkert….  Kampen ender med tap, men vi scorer seks mål og føler at vi vant kampen moralsk. Deretter var de premieutdeling og heder og ære til alle guttene. Det ble krystall og t-skjorte på hele gjengen.

Takk til Elisabeth og Cathrine som har hatt mer enn en håndfull oppgave med å få guttene til å trua selv om motstanderne var «ett år bedre» enn det vi var.

 

Oppsummert i bilen på vei hjemover var både undertegnede og den håpefulle enige om at dette hadde vært en veldig fin dag. Kl. 15.55 var vi godt plassert i sofaen hjemme og klar for tippekampen på TV.

De som var med:

 

Adrian
Mikkel
Linus
William
Magnus
Trym
Fredrik
Oscar