Publisert 15.11.2015 kl.18.41

En walkover gav oss kun en 5.divisjonskamp denne søndagen og våre tøffe jenter skulle se hva de kunne klare av poeng på Årnes.

Denne søndagen var det Årvoll som ikke ville møte oss i 6.div og altså nok en helg med bare en kamp på Team NIF Damer dessverre. Halve laget tok dermed turen til Neshallen på Årnes for å møte Raumnes/Årnes 2 til dyst.

Hårete mål
Her satt vi standarden fra start og lot ikke hjemmelaget komme til før litt uti omgangen. Komfortabel ledelse 18-6 til pause. Vi satt da et litt hårete mål om seier 40-10 som vi nesten klarte å innfri. Samantha reddet et straffakast på stillingen 39-10, men vi rakk ikke å sette inn mål nummer 40 før dommeren blåse av kampen. En flott kamp med mye fart og flott spill.

Toppskårere ble Frida og Karoline med 6 mål hver, med Mia og Tanita hakk i hel med 5.