Sist oppdatert 16.01.2016 kl.14.12

22 hjemmesupportere hadde lagt søndagskvelden til Nordstrandhallen i går kveld.

Fornøyde jenter etter seier over Gøy

6.divisjon
Først var det 6.div kamp kl 17.00 mot tabell-treer Kjelsås som vi hadde slått 29-20 i forrige oppgjør. Vi startet litt rufsete med en del tekniske feil, men ledet likevel greit 14-8 til pause. I den andre omgangen sørget vi for høyere tempo og vant til slutt 36-21. Takk for lånet av deg, Julie.

Målene ble skåret av Gøril Ekholdt 7, Rebekka Berg Gjerstrøm 7, Iselin Eidskrem 6, Frida Hjelkrem 4, Tanita Niknam 3, Karoline Græsvik 3, Marit Lillebråten 2, Julie Reinemo 2, Emma Helman 1 og Suzanne Grude Elveland 1

nif-kjelsas
Glade etter sesongens andre seier over Kjelsås.

5.divisjon
Med kampstart 20.30 var det klart for sesongens andre kamp mot Gøy 2 i 5.div. Vi vant 33-16 i forrige kamp og gjorde det ett mål bedre i denne kampen, seier 30-12. Våre gode keepere Oda og Henriette sørget for kun 12 baklengs. Meget bra.

Målene ble skåret av Emilie Moen 6, Ina Dybvig 5, Henriette Moss 4, Henriette Andersen 4, Susann Junge 3, Katarina Granerød 3, Thea Græsvik 2, Kristina Granerød 1, Lisa Falch Norstrand 1 og Kristine Lunde 1.

Tusen takk til alle våre trofaste og nye supportere, vi synes det er veldig kjekt at dere kommer!

Lørdag er det ny 6.div, borte mot tabell-treer Lørenskog 2 kl 18.15 i Skårerhallen!