Mer spennende blir det ikke

Sist oppdatert 10.12.2015 kl.0.52

Det var toppoppgjør i 6.divisjon denne kvelden. OSI lå foran oss på tabellen på målforskjell så kun seier ville gi tabelltopp.

En fornøyd gjeng med dagens helt, Emilie Moen

Det var to gode lag som viste at dette kom til å bli en jevn og tøff kamp. Vi tjuvstartet litt og kom foran med et par mål, men omgangen ble jevn, og til pause var vi like langt, 11-11.

Den andre omgangen startet også bra.Vi hadde et godt tak på kampen og ledet 17-13. Men studentene hadde ikke tenkt å gi seg uten kamp. De utnyttet godt en liten svak periode hos oss, der jentene våre også var litt for tøffe i forsvar etter dommerens smak... straffe og redusering både til 18-17 og 18-18 med to minutter igjen.

Så gikk vi inn i det siste spilleminuttet med 18-18 og OIS i angrep. Heldigvis gjorde Oda det hun hadde gjort flere ganger tidligere i kampen, å reddet skuddet fra deres høyrekant, og det var vår tur til å angripe.

Da tok coach Magnus en timeout og vi la taktikken for siste angrepet. 25 sekunder senere ville det være avgjort... Første forsøk endte i frikast... fortsatt noen få sekunder igjen... 4, 3, 2... ballen ut til Emilie på kanten...1..