Målkalas på Eidsvold

Publisert 13.12.2015 kl.20.03

Det ble seier 42-15 på Eidsvold i dagens 6.divisjonskamp og vi tar dermed juleferie på toppen av tabellen.

God taktisk kamp!
Vi bestemmer oss for å sette et godt forsvar fra start og gikk raskt opp i en 4-0 ledelse. Så gikk det litt i stå og vertene fikk redusert to ganger. Med noen justeringer i forsvar og bedring av pasningene gikk vi rask opp i en ledelse 10-2 før vi tok en time-out. God kontroll frem til pause på stillingen 18-6.

Trenerteamet er glade for at jentene fortsatte storspillet også i den 2. omgangen. Godt forsvar og målvaktsspill og mange gode aksjoner fremover på banen av hele laget!

Emilie Moen ble toppskårer med 14 mål!

5.divisjon
Dagens motstander i 5.divisjon feiget "som vanlig" ut og vi vant dessverre ennå en kamp på walkover. Det blir juleferie på tabelltopp også her, med en kamp igjen før ferien; på torsdag mot Ull/Kisa i Jessheimhallen.

Onsdag spiller vi 1/8-finale i IØR-cup mot Lørenskog 2 i Bjørnholthallen kl 21.10.