14 av Gøril mot Oppsal

Publisert 24.01.2016 kl.22.14

I nok en rotekamp mot Oppsal, som denne gangen også endte med seier, tok Gøril ansvar og satte 14 mål.

Av en eller annen grunn klarte Oppsal å dytte oss litt ut av vårt vante gode spill også i denne kampen. Lagene fulgte hverandre tett og det stod likt ved pause. Også utover i den andre omgangen svingte det begge veier og vi var ikke trygge på seier før det stod igjen 3-4 minutter av kampen.

Men seier ble det vet dere... 27-23.

Kampens store spiller var Gøril Ekholdt med 14 mål. I tillegg hadde Mia Solvang 3, Frida Hjelkrem 3, Suzanne Grude Elveland 2, Iselin Eidskrem 2, Catrine Berger 1, Karoline Wahl-Westreng 1 og Pernille Tangen-Kristoffersen 1.

Grattis Team 5./6.-divisjon, da er vi klare for opprykk fire serierunder før slutt, men selvsagt går vi for seriegullet!