Spennende K5-kamp i dag

Publisert 24.09.2016 kl.23.10

Vi lå fire bak til pause, tok innpå utover i den andre omgangen, men det endte til slutt med tap 27-22 for OSI.

Thea Mari Nygård hadde en flott kamp med 17 redninger.

Vi ble liggende etter i hele kampen og var på det meste bakpå med 7-8 mål. Etter et par fantastiske perioder med gode redninger og flotte kontringer tok vi innpå og lå bare to bak med fem minutter igjen. Men vi rotet det bort og tapte til slutt med fem.

Dagens toppskårer ble Karoline Græsvik med 6 mål, deretter Aurora Eidskrem (5), Lisa Falch Norstrand (2), Silje Larsen (2), Rikke Krogstad (2), Suzanne Grude Elveland, Kristina Ormset Granerød, Anniken Simensen, Christine Granøe og Susann Junge ett hver.

Det blir det spennende igjen allerede i morgen med K4-kamp mot Gøy kl 16.15 i Klemetsrudhallen.