Nok en flott håndballsøndag for oss!

Publisert 20.11.2016 kl.19.30

Vi begynner veldig bra mot Grüner og kommer tidlig foran i målprotokollen i dagens K5-kamp.

Ida Østreng Bjørnstad med 8 flotte fulltreffere hvorav 6 syvmetere.

Forsvaret er godt, men vi sliter noe med avslutningene mot en god målvakt. Mot slutten av 1. omgang blir vi usikre på oss selv og motstanderen får en boost inn i garderoben.

Jentene samler seg for en alvorsprat og viser en helt annen tenning i starten på 2. omgang. Fortsatt god kontroll i forsvar og vi får satt noen kontringsmål. Flere spillere melder seg på og vi cruiser inn til ny seier 24-15!

Vår nye syvmeter-spesialist Ida ble dagens toppskårer med 8 mål, hvorav 6 av 6 fulltreffere fra straffemerket. Flink!

Henriette satt 6 fine spillemål, Aurora 4, Krissa 2, Silje, Christine, Susann og Emma 1 hver.