Knepent tap mot Raballder

Publisert 12.03.2017 kl.17.39

Ettmålstap mot et tent Raballder som fortsatt kjemper for opprykk til 3.divisjon.

Det var en tett og jevnt kamp i 60 minutter. Vi ledet med to nesten hele den første omgangen men ble forbigått mot slutten og lå under med to til pause, 11-13. Fem minutter ut i den andre omgangen hadde vi ulignet igjen, men så var det etter hvert Raballder sin tur til å lede med to så og si resten av kampen.

Vi hadde nok av muligheter til å fylle på med de nødvendige målene, men det ville seg ikke. Det var tydelig at Raballder hadde mest å spille for i denne kampen og mobilisert mest innsats de siste minuttene og gikk av med seieren 21-20.

Tredelt toppskårertittel med 5 mål av Silje Larsen, Emilie Moen og Amalie Aass Nilsen, Julie Reinemo 2, Marit Lillebråten 2 og Christine Granøe 1.

Da har vi en kamp igjen i K4 denne sesongen, lørdag 18. april mot Østsiden Fredrikstad kl 13.20 i Kongstenhallen.