Fantastisk kontringshåndball

Sist oppdatert 19.01.2017 kl.0.56

I kveldens toppoppgjør i 4. divisjon tok vi i mot tabelltreer Vollen, et av de desidert beste lagene vi har møtt denne sesongen.

"Blør du på halsen, eller, Iselin?"

Starten bar preg av usikkerhet og dårlig timing mellom våre spillere. Etter noen justeringer fikk vi bedre kontroll i forsvar og med noen redninger fra Aurora Gøbel kom også kontringene på plass!

Det brakte oss foran 11-5 etter 20 minutter. Dessverre havner vi inn i en dårlig periode mot slutten av omgangen og Vollen utnyttet det godt. Til pause var stillingen 12-12.

Jentene hadde en god prat i pausen om hvilke endringer som skulle til i 2. omgang, men den skulle vise seg å bli av det jevne slaget. Lagene vekslet på å lede gjennom hele omgangen, men hardt arbeid lønner seg over tid! Vi legger ned en enorm innsats i forsvar siste 10 minuttene og da kom det fantastiske kontringsspillet tilbake! Anført av en treffsikker Christine Holtekjølen dro vi seieren i land med sluttsifrene 27-24.

Kveldens toppskårer ble Gøril Ekholdt med 7, tett fulgt av Christine Holtekjølen med 6, Krissa Granerød 4 og Karo Græsvik 4, Emilie Moen 3 hvorav 2 fine 7-metere, Iselin Eidskrem 2 og Julie Reinemo 1.

Trygger med dette plassen vår på toppen av 4.divisjon.