Endelig seier

Sist oppdatert 20.01.2017 kl.0.01

Vi har hatt en litt uvant start på sesongen i 5. divisjon, men i går kveld var vi tilbake mot Stabæk.

Aurora fikk gjennomgå, men ble likevel toppskårer med seks mål. Foto: Thomas Granerød / sportsnorge.no

Vi hadde en nølende åpning med raske avslutninger og dårlig uttelling på sjansene. Heldigvis var målvakt og forsvaret solid hele kampen igjennom.

De siste 10 minuttene av første omgang fant vi tilbake til oss selv og 2. omgang ble en fest! Den vinner vi 23-9. Totelt 35-18.

Kveldens toppskårere ble Aurora Eidskrem og Karoline Græsvik med 6 mål hver. Så hadde Henriette Moss 5, Katarina Granerød 4, Kristina Granerød 3, Kathrine Bratland 3, Silje Larsen 2, Marit Lillebråten 3, Emma Helman 2, Christine Granøe 1