Seier over Rygge i K3

Sist oppdatert 20.11.2017 kl.11.35

Det ble en lang dags ferd mot seier i 3.divisjonsoppgjøret i Øreåsenhallen i dag.

Vi kom sent i gang i dagens kamp, slet med forsvaret og ledet ikke før etter 21 minutter da vi gikk opp til 12-11. Ledet også med ett til pause, 13-14. 13 minutter ut i den andre omgangen var det igjen likt, 22-22, men da scorer vi 4 på rappen og punktere kampen.

Rygge - Nordstrand 25-31 (13-14)
Dagens målscorere: Frida Hjelkrem 6, Emilie Moen 5, Hanne Larsen 4, Christine Holtekjølen 4, Gøril Ekholdt 3, Marit Lillebråten 3, Julie Reinemo 2, Karoline Græsvik 2, Kristina Granerød 1, Rebekka Berg Gjerstrøm 1

Med det innehar vi fortsatt 2.plassen på tabellen bak Follo 2 i en meget jevn avdeling, med like mange poeng som Tveter på 3.plass og Oppegård på 4.plass, to poeng bak, med en kamp mindre spilt.

Allerede torsdag er det duket for returoppgjøret mot Vålerenga kl 20.10 i Ekeberghallen, håper vi sees!