Seier og tap

Sist oppdatert 16.10.2017 kl.0.10

Fasit for uken er et kjipt tap mot Raballder i 4. div torsdag men en flott seier over Skogstrand i 3. div i dag.

K3 i dag: Skogstrand - Nordstrand 20-33 (14-14)
Et noe tamt forsvar og 12 skuddbom gjorde at det stod 14-14 etter de første 30 på tavla i Kvernhushallen. Det var stor enighet i garderoben i pausen om å trykke til vesentlig bakover og gjerne sette flere av skuddene i mål - og som sagt så gjort. Vi vinner 2. omgang 15-6 og totalt 33-20.

Tre spillere setter 5 mål; Iselin Eidskrem, Christine Holtekjølen og Rebekka Gjerstrøm, fire spillere setter 3; Kristina O. Granerød, Hanne Larsen, Emilie Moen og Karoline Græsvik, 2 på Julie Reinemo og Marit Lillebråten og 1 på Frida Hjelkrem og Rikke Krogstad.

K4 torsdag: Nordstrand - Raballder 18-20 (10-10)
Ikke stort å si om kampen, både uflaks og en dårlig dag på jobb.
Guro ble kampens toppskårer med 7 mål, Aurora Eidskrem 4, Katarina O. Granerød 2, Karoline Græsvik 1, Suzanne Grude Elveland 1, Lisa Falch Norstrand 1, Susann Junge 1 og Helene Røhmer 1.

Takk til Helene og Aurora fra J18 for gode kamper i mål i hver sin kamp!

Allerede onsdag er det ny mulighet i K4 mot Gamle Oslo kl 20.45 i Bjørnholthallen og i K3 søndag kommer Haugerud på besøk i Bobla kl 20.30.