Raskt hjem

Sist oppdatert 07.12.2017 kl.0.18

Det ble ingen kamp for historiebøkene i Lommedalshallen sent i går kveld, selv om vi defensivt gjør en god kamp.

Raskt hjem
Det blir en sen kveld med kampstart 21.15 i Lommedalen, så etter kampen var det raskt hjem

Med en noe redusert tropp gjør vi en meget god forsvarskamp og målvaktene våre gjør jobben, men fokuset på forsvarsspillet tok muligens noe av fokuset vekk fra angrepsspillet. Det så ut som vi glemte litt hvor målet stod og hvordan ballen skulle i mål og scorer ett mål for lite til å få med oss poeng hjem fra dalen. Litt for mange tekniske feil og en god målvakt sørget for dårlig uttelling. 5-5 etter 20 minutter, 9-9 til pause, til slutt tap 16-15.

Dagens toppscorer ble Kristina O. Granerød med 6 mål. Christine Holtekjølen 3, Tanita Niknam 2, Thea Græsvik, Suzanne Grude Elveland, Lisa Falch Norstrand og Therese Lindland 1 hver.

Nå er det kampfri til over jul, men vi skal trene godt og starter på ny frisk i 2018. Det blir ikke et nytt tap for Lommedalen i hvertfall!