Ny digg K3-seier

Publisert 16.11.2019 kl.20.19

Vi følger opp den flotte kampen mot Stabæk sist søndag og drar i land en superspennende intens kamp mot Ullern i Njårdhallen fredag kveld.

Vi starter sterkt og leder 4-1 etter få minutter men blir innhentet til 4-4. Derfra står det både 8-8 og 10-10 før vi igjen drar fra og leder 15-11 til pause.

Så får vi en tung start på den andre omgangen og mister ledelsen på stillingen 18-17 til hjemmelaget. Derfra og ut er det helt jevnt til siste slutt, men vi trekker det lengste strået og får med oss alle poengene hjem etter seier 32-31. Dermed bytter vi plass med Ullern på tabellen og ligger på en fin 4.plass.

En herlig intens kamp mot et ungt godt Ullern-lag. Takk for kampen.

Kveldens toppscorer ble Henriette Moss og Celina Inglingstad med 7 flotte kasser hver, Gøril Ekholdt 5, Thea Græsvik 4, Iselin Eidskrem 4, Silje Hoset Aksnes 2, Rebekka Berg Gjerstrøm 1, Helene Haukedal 1, Louise Wang Mikkelsen 1.

Ingrid Strømstad og Susann Holmen Grønbech stod hver sin flotte omgang.