Nesten mot serielederen

Sist oppdatert 10.11.2019 kl.2.24

Serieleder Oppegård hadde kun avgitt ett poeng, mot tabelltoer Bækkelaget, før kampen og møtte et heltent Nordstrand-lag mandag denne uken.

Ingrid med ny flott innsats i buret, Helene og Emilie lei seg for tap, men tross alt en god kamp og god stemning.

Vi var heltent, startet bra, og ledet 7-4 da Oppegård måtte ty til en timeout. Vi fortsatte det gode spillet, men det jevnet seg ut frem til pause da det stod 12-12.

Den andre omgangen ble jevnspilt, med godt målvakttsspill fra begge lag, og det stod 22-22 minutter før slutt. Da hadde vi flere muligheter til å avgjøre, men det resulterte dessverre i mål i mot og vi tapte til slutt med tre.

Men alt i alt en godt gjennomført kamp vi skal være stolte av. Torsdag kjørte vi skuddtrening.... og er klare til dyst mot Stabæk i morgen.

Dagens toppscorer ble Celina Inglingstad med 6 mål, tett fulgt av Iselin Eidskrem med 5 og Emilie Moen med 4, Tanita Niknam og Silje Hoset Aksnes 2 hver, og 1 på Gøril Ekholdt, Kristina Granerød og Helene Haukedal.

Ingrid Strømstad har lagt seg på et jevnt høyt nivå og vartet opp med 17 flotte redninger

Søndag 10. november er det dobbelkamp;
K4 møter Østerdølene i Oppsal Arena kl 16.15
K3 møter Stabæk på Niffen kl 16.30, rett etter at 2.divisjonsjentene skal opp mot Oslo-Studentene i et forsøk på sin sjette strake seier.